REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
11.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Tudose, despre pensiile speciale: Nu o să dăm nici o Ordonanță peste noapte

Tudose, despre pensiile speciale: Nu o să dăm nici o Ordonanță peste noapte

Replica API 2 august 2017 | 00:47 365

Guvernul nu va da "peste noapte" o Ordonanță în cazul pensiilor speciale, a afirmat luni premierul Mihai Tudose, precizând însă că trebuie făcut "curat" în acest domeniu.

"Nu o să dăm nicio Ordonanță peste noapte, v-o spun cu toată responsabilitatea. Este anunțată, este în dezbatere publică, dovadă că știe toată lumea de ea și nu va fi cu aplicabilitate imediată (...) O să lăsăm un termen de o lună, două luni, ca cei care se pot afla într-o situație de a-și depune dosarul de pensie să aleagă. Dar măcar să facem curat, vorbesc de toate pensiile speciale. Cea mai mare problemă — unde sumele și impactul pe buget este foarte mare — este în zona pensiilor militare, sunt și foarte mulți. Magistrații totuși au un statut special, va fi o altă discuție (...) Aștept de la colegii mei soluții", a declarat Tudose, la Antena 3, conform agerpres.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Prostilor,cei care votati psd,va place ce fac acesti comunisti?Va place cum fura si cum va indobitocesc,va place cum se preocupa doar de pemsiile lor,,de pensiile speciale?Idiotilor,trezitiva!
0
0
nu cumva e ma-ta sub masa lui tudose si de aceea are reactiile acestea pe fata ?
0
1
cred ca incercati sa jucati cu noi alba-neagra, asta este respectul fata de cei ce v-au votat ca restul ce nu s-au prezentat la vot, s-au saturat de mizeriile in care traiesc si de parlamentarii ce promit numai ptr voturi ,numai ininteresul vostru si al familiilor voastre. Inteleg plecarile masive ale tinerilor ce parasesc tara, este o decizie ce le aduce respect. Voi vreti sa ne vindeti chinezilor, inca nu renuntati?
5
2
Imi e frica sa ma uit la poze cu tudoseee!!!Asta e bun de halloween ca nu mai are nevoie de masca!!!
5
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614