REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
16.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Tudose îi cere lui Bodog ca până săptămâna viitoare să găsească modul prin care să îi facă pe toţi românii să înţeleagă că trebuie vaccinaţi copiii

Tudose îi cere lui Bodog ca până săptămâna viitoare să găsească modul prin care să îi facă pe toţi românii să înţeleagă că trebuie vaccinaţi copiii

Replica API 14 iulie 2017 | 13:59 291

Premierul Mihai Tudose s-a arătat îngrijorat de cifrele care indică faptul că în România sunt aproximativ 260.000 de copii care nu au fost vaccinaţi împotriva rujeolei şi poliomielitei, în condiţiile în care vaccinurile sunt suficiente pe piaţă. Tudose i-a dat un termen limită ministrul Sănătăţii, Florian Bodog, pentru a găsi o cale ca părinţii să fie informaţi corect despre importanţa vaccinării.

"Eu am o statistică. Sunt 180.000 de copii nevaccinaţi de rujeolă şi 80.000 nevaccinaţi la poliomielită. Aşa e?” l-a întrebat Tudose pe ministrul Sănătăţii în debutul şedinţei Executivului.

”Da, există o ...”, i-a răspuns Bodog.

”Da sau nu, domnule ministru? Dacă e da, atunci nu e bine”, l-a întrerupt Tudose.

”Da”, a răspuns scurt ministrul Sănătăţii.

”Săptămâna viitoare, dar cel târziu săptămâna viitoare să aveţi, împreună cu presa din România, (...) să stabiliţi un procedeu prin care să înţeleagă toţi românii că trebuie să fie vaccinaţi copiii. Nu se poate aşa ceva. Înţeleg că vaccinurile le avem, dar nu reuşim să ajungem cu ele la destinatar”, i-a spus Tudose ministrul Sănătăţii, scrie news.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ma rog care sunt elementele nepermise, masinile unui mucos pe care le schimba zilnic datita tatucului care a subjugat tara?
1
0
d-l tudose are sistemul imunitar bun,nu mai e bebelus.s-a vaccinat,da mai are nevoie de anti-marlanie.de anti-prostie s-ar parea ca nu manifesta simptome.anti-parazitarul sa-l faca,e inconjurat de paraziti.
3
0
Asta e din seria: Nu poti - te ajutam, nu stii - te-nvatam, nu vrei - te-obligam. Pentru cei ce nu stiu, autorul acestor vorbe intelepte este Vladimir Ilici Lenin. Dl. Tudose cred ca a ramas blocat intr-o bula temporala sau este executantul unei agende straine de interesele noastre.
4
0
cum poti sa obligi sa-ti vaccineze copilul de cateva luni care are slab sistemul imunitar ? dl.Tudose nu stie ca aceste vaccinuri contin plumb,mercur,cadmiu care sunt toxice ? poate se informeaza intai si apoi obliga vaccinarea
3
0
Tipic unui guvern de dictatori,in frunte cu Dragnea.Sa ne intelegem,Dragnea destabilizeaza Romania.
4
0
Ba jegule de Tudose! Nu mai bine faceti voi intai niste analize sa vedeti ce baga astia in vaccinuri si abia apoi sa incercati sa vaccinati copiii?
6
1
Sa va f... t in gura cu vaccinurile voastre cu tot!!! ce, trebuie sa terminati stocurile, sa faceti alte contracte?
7
1
Vaccinurile dau ADHD, autism, boli cumplite copiilor vostri. Vaccinurile contin mercur si foarte multe substante toxice!!!
9
2
Ca la sedinta de partid...sa se faca....eu sunt sef nu stiu nimic
8
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102