REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.9° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.9° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

TUPEU DE BORFAŞI! Cu Poliţia pe urme, trei indivizi au continuat seria furăciunilor, la Lumina

TUPEU DE BORFAŞI! Cu Poliţia pe urme, trei indivizi au continuat seria furăciunilor, la Lumina

Replica API 28 ianuarie 2016 | 00:00 262

Bunurile le ascundeau într-o groapă!

Bunurile le ascundeau într-o groapă!

Trei indivizi au fost încătuşaţi de oamenii legii după ce au fost prinşi la furat. Aceştia depozitau bunurile sustrase într-o groapă, moment în care au fost surprinşi de oamenii legii. Au fugit şi au continuat să fure, spărgând două maşini.

Urmare a investigaţiilor efectuate, poliţiştii Secţiei 2 Rurale Mihail Kogălniceanu, din cadrul Postului de Poliţie Lumina i-au identificat şi depistat pe A. E., de 16 ani, Dumitru Robert Dobre, de 19 ani şi Ionuţ Gheorghiţă Călin, de 25 de ani, toţi din comuna Lumina, bănuiţi de comiterea mai multor furturi pe raza localităţii. Astfel, în noaptea de 25 spre 26.01.2016, în jurul orelor 22.00, inculpaţii au pătruns prin escaladare în curtea persoanei vătămate D. O. M. situată în comuna Lumina, pe strada Narciselor şi apoi prin forţarea unei ferestre au pătruns în interiorul locuinţei de unde au sustras 10 jante auto având mărci diverse, o sacoşă cu scule metalice, 6 anvelope şi un târnăcop.

O parte din bunurile sustrase le-au transportat la capătul străzii şi le-au depozitat într-o groapă, după care s-au întors după restul bunurilor, iar în timp ce transportau şi a doua parte a bunurilor, au fost surprinşi de un echipaj de poliţie, fapt pentru care au abandonat bunurile şi au fugit. Ulterior, s-au deplasat pe strada Pescăruşul unde, prin forţarea uşii dreapta faţă au pătruns în autoturismul marca Dacia aparţinând persoanei vătămate M. R., ce se afla parcat, iar din interior au sustras un casetofon marca Sony, boxe audio şi un acumulator.

Totodată, inculpaţii au pătruns şi într-un alt autoturism marca Dacia aparţinând persoanei vătămate F. G., ce era lăsat neasigurat şi se afla în imediata apropiere a celuilalt autoturism, iar din interior au sustras capacul portbagajului cu 2 boxe audio marca Sony, o trusă medicală, o trusă cu scule mecanice, chei mecanice, acumulator auto şi o pompă. Bunurile obţinute în urma comiterii celor două furturi din autoturisme au fost transportate pe un teren viran de lângă strada I.L. Caragiale, fiind recuperate în mare parte cu ocazia efectuării de către organele de cercetare penală a unei reconstituiri. Faţă de cei trei tineri s-a luat măsura reţinerii pe o perioadă de 24 de ore, după care au fost prezentaţi Judecătoriei Constanţa cu propunere de arestare preventivă.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614