REPLICA ONLINE CONSTANTA

20° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Tupeu de șoferiță! Semne obscene în trafic!

Tupeu de șoferiță! Semne obscene în trafic!

Replica API 2 mai 2017 | 10:27 360

sursa foto: Facebook/ Șoferi de week-end Constanța

Traficul constănțean este presărat cu fel și fel de “exemplare”! De la șoferii care trec pe roșu, la cei care parchează oriunde, dar nu pe locurile special amenajate până la cei care sfidează semnele de circulație și să nu mai vorbim de cei care decid să se urce la volan fie sub influența băuturilor alcoolice, fie după ce au consumat droguri. În această categorie a “tupeiștilor” se regăsește și o tânără constănțeancă care a reacționat într-un mod neadecvat atunci când I s-a atras atenția în trafic după ce a acordat proritate într-un sens giratoriu. “Domnișoara, după ce ca n-are nici o treabă cu noțiunea de a acorda prioritate celor care se află deja în giratoriu, a fost profund deranjată de un scurt claxon prin care i-am atras atenția, astfel încât a simțit nevoia să reacționeze verbal și prin diverse semne obscene. A continuat să îmi adreseze semne obscene și după ce am parcat mașina și mi-am văzut de drum. Așa tare am deranjat-o! Așadar, nu e ca și cum nu știm cu toții acest lucru, dar grijă mare în giratorii, unii nu dau doi bani pe ideea de prioritate”, a povestit Irina. Înteg incidentul a avut loc în zona Casei de Cultură din municipiu.

Diana NEAȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Irina Filip pe fb tau povestea o spui total diferit decat aici..Te-a injurat,ti-a zis,ti-a facut,mare stire si de fapt te-ai razgandit,ti-ai dat seama ca ai cam mintit. ce-ai facut de fapt de iti arata mare m...?
1
0
Nu stiu cine cum a interpretat, dar din poza, reiese o muie mare de toata frumusetea!!
2
0
in poza se vede limpede ca iti da mooie.
3
0
PROSTIME !!! de la 13.58 SEMNUL CUI IL FACEA ?SOFERUL CURULUI !!
2
0
CT 84 PXY... am vb cu domnisoara, a fost o interpretare gresita din partea mea a reactiei domnisoarei din masina cu privire la semnele pe care am crezut ca mi le-a facut, de fapt ma intreba ce s-a intamplat. Conform convorbirii, este o domnisoara chiar foarte draguta care si-a dat seama ca nu a acordat prioritate si mi-a spus ca am claxonat mai mult decat am realizat pe moment. Foarte bine ca m-a contactat, motiv pentru care imi cer scuze ca am inteles gresit. Cand interpretam ceva gresit, e bine sa stim sa ne cerem scuze, in sensul ca era mai bine sa nu fac aceasta postare.
3
7
Asta practica, asta arata!
5
0
Nebatuta la timp!
3
1
O pizda tupeista
9
0
Bagaboante
5
2
este frecvent ...sa te apostrofeze sau sa foloseasca gesturi ...obscene aici este gradul de cultura ...si in trafic trebuie sa existe ingaduinta poti gresi ...atentie si la biciclistii care trec pe la trecere de pietoni pe biciclete in viteza am asistat la o scena care m-a ingrozit ...pe bicicleta erau persoane certate cu legea mai multa preventie dragi politisti sunt multe accidente care se intampla la trecerile de pietoni pietoni sau spferi indisciplinati ACTIONATI
7
1
s a vazut si ea in masina ...deh ce vreti ? sa va arate p.....
8
1
Asta o sa-i mearga pana cand va da in trafic de Benone sau de Sile. Aia care sunt nebuni cu dunga rosie in buletin si nu poseda permis, dar sofeaza prin Constanta. Stiu cate un caz, la fiecare, in care o astfel de fufa nesimtita a ramas cu botul plin de sange, dupa ce a injurat si a aratat scene obscene. Aviz proastelor, dar si prostilor: fiti calmi in trafic, nu stiti peste ce nebun dati! Si iesiti sifonati tare!
13
2
nu stie nici sa sofeze si nu are nici un pic de bun simt. sper sa se cupleze cu vreuin arab sa o disciplineze ala
12
1

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367