REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.2° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.2° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

TUPEU! Un șofer beat a LOVIT un polițist după accident. A fost reținut!

TUPEU! Un șofer beat a LOVIT un polițist după accident. A fost reținut!

Replica API 16 decembrie 2018 | 00:34 659

Un șofer beat din Medgidia a provocat un accident de circulație sâmbătă seară, în Constanța. Bărbatul, S. Beadin, a făcut un adevărat circ în momentul în care polițiștii l-au condus la spital pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. Individul a fost reținut pentru 24 de ore. Menționăm că șoferul l-a amenințat pe unul din polițiști, dar l-a și lovit.

Cum s-a petrecut totul? Sâmbătă, 15 decembrie, a.c., în jurul orei 21.35, un bărbat, în vârstă de 40 de ani, din Medgidia, a condus un autoturism pe bulevardul I.C. Brătianu din municipiul Constanța, dinspre strada Dezrobirii, iar la intersecția cu sensul giratoriu din dreptul aleii de acces către bulevardul Aurel Vlaicu nu ar fi acrodat prioritate unui alt autoturism, condus în sensul giratoriu de un alt bărbat. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a unui pasager din al doilea autoturism, un bărbat, în vârstă de 40 de ani, din orașul Năvodari.

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Constanța au stabilit că șoferul vionovat de producerea accidentului se afla sub influența băuturilor alcoolice, având o concentrație de 0,79 mg/l alcool în aer pur expirat, fapt pentru care l-au condus la Spitalul Clinic Județean Constanța pentru a-i fi recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. Culmea, șofer a devenit agresiv și a adus amenințări unui polițist din cadrul Poliției Rutiere Constanța, care se afla în exercitarea atribuțiunilor de serviciu.

În urma probelor, s-a stabilit că avea 1.90 concentratie alcool în sânge.

În dimineața zilei de 16 decembrie a.c., polițiștii constănțeni l-au reținut pe conducătorul auto pe bază de ordonanță, pe o perioadă de 24 de ore, introducându-l în C.R.A.P. al IPJ Constanța. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice și ultraj.

Update:

Judecătoria Constanța a emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele bărbatului, acesta fiind introdus în arestul IPJ Constanța.

Conducătorului auto i-au fost reținute doar două infracțiuni, respectiv conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice și ultraj.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Orasaul este plin de taranusi care nu mai au loc de ifose si propriile basini la ei in sat. Au dat de gustul kfc-ului si al mc donalds-lui. Vivo si City sunt pline de taranusi care vin cu rablele de 200 euro si fac figuri. Trag si o tuica doua in nas si asta este. In curand nu o sa mai aveti loc de ei prin orasul asta de cacat plin de tigani, machedoni si mai nou taranusi. Va pup!
14
0
... tiganilor si machidonilor....!!!!!!!!
7
1
cum dracului de sunteti apti sa treceti semaforul pe verde? Voi nu vedeti militieni care trec peste linia continua in curba? E doar o problema de timp pana cand un militian va face un accident in curba de la Agigea, din dreptul cuibului de cuci militieni. Aia cand pleaca spre Constanta trec direct peste linia continua. Militienii vorbesc provocator, de-aia reactioneaza civilii asa. Asa-i militienilor, pentru voi, civilii sunt o subspecie care cotizeaza la vilele voastre si la fufele voastre.
4
5
Pe bagabontul de fasole cind il bagati la zdup. Numai el si progenitura sa de bagadau construiesc sensuri giratorii dezaxate pe banda rulanta. Doar ca sa moara ghertoi cu patru clase si bolid de mii de euro.
6
1
Intelegi aiurea, Constanta e unul din cele mai intortocheate si prost concepute orase din tara asa ca un sofer care nu conduce regulat in oras plus betivan egal accident suta la suta !!! In plus domnu primar va pune la dispozitie limuzine, turcesti dar tot limuzine, asa ca nu mai veniti voi cu harburi sa poluati orasul si sa faceti accidente
6
4
Sa inteleg ca tu nu ai iesit vreodata din Constanta sau ca al doilea nume al tau e Waze. Inainte de a scrie e ideal sa gandesti. Nu cred ca o faci. Esti prea idiot dupa ce exprimi.
8
1
soferii din judet sa nu mai aiba drept de conducere in Constanta! Nu cunosc orasul si fac numai probleme! Ca sa nu mai vorbim de cei din alte judete gen TL
5
7
Imi pare rau de politist ca si om , dar ca si politist sa vada si ei cu ce ne confruntam noi astia oamenii de rand in trafic sau ca si pietoni . Daca ei ar fi mai drastici nu ar mai fi toti nebunii pe sosele sau daca ar mai renunta la spaga . La Circulatie la accidente cine e mai tare in pile ii se da dreptate in caz de accident .
15
2
Sincare e problema? Muie politiei. Pe makiodnii care trec pw rosu????
3
28
Asa da bravo politia circulatie. Sa starpi toate gunoaiele din trafic
18
1
De cand va tot povestesc ca fara kalasnikov cu tiganii nu dovediti!
24
1
NECOITA estem bre, beu de rup si fut orice, chiar si babe
1
12
il fac si pe asta fetita acolo jos. o sa iasa spart si o sa promita ca nu mai face.
14
2

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920