REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
12.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Turcan: Atacurile PSD la adresa capitalului privat confirmă haosul din gândirea economică a Guvernului

Turcan: Atacurile PSD la adresa capitalului privat confirmă haosul din gândirea economică a Guvernului

Replica API 20 februarie 2017 | 23:43 436

Raluca Turcan

Seria de atacuri lansate de PSD la adresa capitalului privat confirmă haosul din gândirea economică a Guvernului, a declarat duminică preşedintele interimar al PNL, Raluca Turcan. „Seria de atacuri lansate de PSD la adresa capitalului privat confirmă haosul din gândirea economică a Guvernului PSD-ALDE. Vă mai aduceţi aminte de programul economic al PSD? Ce păcăleală! Supra-taxarea capitalului privat e tot ce ştie PSD în materie de economie. PSD agită acum în mod demagogic tema multinaţionalelor ca adversari ai României, când problema de fond o reprezintă lipsa de competiţie autentică din domenii cruciale pentru dezvoltarea economică. PSD a preferat dintotdeauna lipsa de competiţie. De exemplu, PSD tolerează stoarcerea de bani a românilor din cauza unei competiţii limitate în sectoarele de asigurări şi utilităţi”, a scris Turcan pe Facebook, conform agerpres.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
moadmazele cur-can ai idee ce diferenta este intre salariul si bonusurile unui strain si salariul unui roman cu aceeasi pregatire sau mult mai mare,ce fel de democratie promoveaza tara asta ,noi suntem cetateni de rangul t in mue sau ce
1
0
hahahahahahaha! nici nu pot sa scriu mai mult, ori de cate ori o vad pe aceasta paparuda!
4
0
Vrei si tu sa furi mai mult ca blaga.cocos sau udrea.
2
0
cat tupeu de idioata poti avea nemernico ce esti ? Chiar nui vre-ti decat sa face-ti afirmatii imbecile, ca poate poate pi da mami voastre ar mai crede atatea tampenii : Din partea intregului popor aveti doar multa muie, deku va mai votea-za si va veti comvinge la toate alegerile ce vor urma in acest secol !
4
0
Asta cunoaste economie cam cat Oana Zavoranu. O tuta care crede ca daca ocupa un post inalt,ii creste inteligenta fara sa invete. Pacat ca sunt si multi mai cu bureti in cap, care chiar dau crezare unor asemenea ruine intelectuale.Oaia asta si altii ca ea duc asa zisul PNL de rapa.
4
0
Nesuferita muiere...
8
0
nu sunteti in stare sa apreciati nimic nihilistilor. si mai vreti sa conduceti Romania. in visele voastre sau, mai asteptati 50 de ani.
7
0
Prima data ia atacat pooola lui Stolojan..
7
0
n-au invatat nimic cei dr la pnl ,pun numai proaste sa-i conduca!
7
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218