REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
23.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Turcan: Coaliţia să-şi pună picioarele în apă rece să clarifice situaţia

Turcan: Coaliţia să-şi pună picioarele în apă rece să clarifice situaţia

Replica API 19 aprilie 2021 | 00:00 837

Coaliţia de guvernare trebuie "să-şi pună picioarele în apă rece" şi să clarifice situaţia, deoarece deja tensiunile acaparează agenda publică, a declarat, luni, ministrul Muncii, Raluca Turcan, prim-vicepreşedinte al PNL, subliniind că autoritatea premierului trebuie respectată.

"Ar trebui să se clarifice această situaţie. Deja tensiunile din coaliţie acaparează agenda publică şi, în loc să vorbim de lucruri serioase pe care românii le aşteaptă de la noi, îşi aruncă colegii cuvinte grele", a afirmat Turcan, înaintea şedinţei conducerii PNL.

Ea a evidenţiat că autoritatea prim-ministrului trebuie respectată.

Întrebată cum se rezolvă criza din coaliţie, Turcan a răspuns: "În primul rând, respectând autoritatea premierului şi înţelegerea că, atât timp cât avem un premier în funcţie, acesta trebuie respectat şi are tot dreptul să-şi asume prerogativele de premier".

"Coaliţia trebuie să-şi pună picioarele în apă rece şi să începem să prezentăm în spaţiul public deja rezultatele pe care miniştrii le iau în ministerele pe care le conduc şi cred că oamenii aşteaptă de la noi mult mai multă responsabilitate, seriozitate şi determinarea de a duce la bun sfârşit un program de guvernare care ţinteşte creşterea calităţii vieţii. (...) Acest ping-pong de declaraţii de la un fost ministru către un premier în funcţie cred că dăunează foarte grav, nu neapărat persoanelor care ocupă funcţii de miniştri, ci celor care privesc spre această coaliţie care are o treabă de făcut: reforme, servicii publice de calitate", a adăugat Raluca Turcan, potrivit Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
de cabalina ce esti, urata naibii
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367