REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Turcan îi cere demisia lui Tăriceanu

Turcan îi cere demisia lui Tăriceanu

Replica API 25 octombrie 2017 | 01:09 387

Prim-vicepreședintele PNL Raluca Turcan îi solicită demisia președintelui Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, susținând că prin sesizarea făcută la CCR acesta a devenit "instrumentul lui Dragnea pentru blocarea identificării și sancționării corupției", notează Agerpres.

"Demisia, domnule Tăriceanu! Ați furnizat încă o dovadă că ați trădat liberalismul și democrația! Cea mai gravă! Astăzi ați confirmat că ați devenit instrumentul lui Dragnea, pentru jocurile murdare, pentru blocarea identificării și sancționării corupției! Ați făcut ceea ce nici măcar pesediștii lui Dragnea nu au vrut să facă! Ați făcut această sesizare de la sine putere fără să vă pese de instituția a cărui președinte sunteți! Vă bateți joc de imaginea Senatului României la a cărui conducere nu mai aveți nicio legitimitate să vă aflați! Vă așteptăm demisia! La fel de repede cum executați și ordinele lui Dragnea!", a scris Turcan, luni, pe Facebook.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Toti,dar absolut toti din toate partidele au ca punct de plecare Partidul Comunist Roman. Ciumpaflenderii care inca se mai dau cu vorbele fara sa citeasca,sa observe,sa analizeze si se iau doar dupa oficine propagandistice de doi lei sun carne de tun,victime ale propriilor pete pe creier. ,,Oameni'' ca Turcan si altii au fost si in regimurile naziste,aceeasi mentalitate a ganerat dezastru si oroare in istoria lumii,cu sprijinul votantilor fara judedcata proprie,luati de val de propaganda oribila.Parerile de rau ulterioare le-au avut supravietuitorii nenorocirilor girate si de ei .
0
0
n-am sa o jignesc din p.d.v.al lookului pentru ca e dama.....dar atata neghiobie in polemica ei de pdl n-am mai vazut vre-o data.Atat de inversunata in a critica oameni adevarat politici si in general romani mai ales simpatizantii psd incat ar fi in stare sa-i ucida pe loc.UN dobitoc precum orban cantaciosul sau un Busoi talamb face pnl de rasul lumii mai ales cand urla peste tot CIUMA ROSIE.Mai betivule si tu oaie bleaga ciuma este NEAGRAAAAAA iar pnl candva a avut culoarea rosie HUUUUOOOO
1
1
Ce fata de cal are trompeta asta plasticata toata
4
2
Astia de la PNL at trebui sa o dea afara pe muierea asta care face mult rau partidului si multa greata alegatorilor. Exista si in partidul ala cativa oameni mai rasariti,insa tocmai ei sunt in umbra. Cum sa votezi un partid care nu e in stare sa-si promoveze propriile valori din interior,cum sa ai incredere ca ar face astia ceva bun pentru tara,in afara de gargara amara? Dati fratilor afara Turcancele si Busoii,figurile astea batute cu leuca-n cap!
5
1
Tu cine esti?Numai gura de tine!
7
1
invariabil imi aduc aminte de melodia aia cu "Life in plastic, it's fantastic!"
11
2
asta in ultimul an doar cu asta a iesit in fatza...,,sa si de a demisia x sau y" cat de penibila sa fi si sa nu ai alt discurs? pai asa se face politica,asta inseamna?pai atunci toti retarzii din henri coanda se pot apuca de politica,adica ...romii fosti tigani.iese un magraon si isi da cu parerea,asta inseamna ca trebuie sa o luam de buna? bai sunteti nebuni ? Laturile sa ramana langa bordura!
11
2
Romani ati inebunit? Au ajuns toate curvele in parlament si se trezesc vorbind singure fiindca nu mai au cu ce sa-si umple gura iar voi stati la TV si priviti?!
12
2
A ajuns pitzipoanca asta sa vorbeasca in numele liberalismului. Cine o recomanda? Basescu.
11
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218