REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.1° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.1° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Turcan: Îl invit pe ministrul Justiţiei la grupurile PNL pentru discuţii pe graţiere

Turcan: Îl invit pe ministrul Justiţiei la grupurile PNL pentru discuţii pe graţiere

Replica API 31 ianuarie 2017 | 23:51 406

Raluca Turcan

Preşedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, îl invită pe ministrul Justiţiei, Florin Iordache, să participe marţi la şedinţa grupurilor parlamentare ale liberalilor pentru discuţii privind graţierea şi modificarea Codurilor penale, notează agerpres.ro. Ea îşi exprimă speranţa că ministrul Justiţiei va da curs acestei invitaţii, dovedind astfel „măcar în mod formal deschiderea către dezbaterea parlamentară şi dialogul cu partidele de Opoziţie”.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
A ajuns sugatoarea lui Stolojan si Base mare sefa la PNL, asta e PD-ISTA basista pana in maduva oaselor, vai de PNL cu asa lideri
2
0
VAD CA SUNT MULTI CRETINI PE LUME...CE DRACU MAI AVETI CU BASESCU???? INCHIDETI DRACULUI TV-UL, NU VA MAI DROGATI CU ANTENA3 SI ROMANIA TV, CREIERE SPALATE CE SUNTETI
2
1
Observ ca multi din tampiti de jos mai au inca temeri de revenirea lui Basescu.Aveti grija ,dece-ti este frica nu scapi!Idioti rosii!
2
2
Teai trezit din maciuci,jartea nemernica,care nu faci altceva decat sa invrajbesti aceasta lume pasnica,mai bine ar veni o gasca la voi sa va scoata pe toti basisti si la puscarie cu voi,ca tare mult rau ati mai facut.
1
2
d-na cu turca varza eu cred ca mai bine al obligi, adica ce trebuie rugat sa vina in fata unor rahati cu miros de basini spurcate
2
1
TREZITI-VA ! URGENT , TREZITI-VA , OAMENII LUI BASESCU V-AU FURAT PARTIDUL PE CARE VOR SA IL PREDEA LUI BASESCU . UNITI-VA , LUPTATI SI EXCLUDETI JIGODIILE BASISTE DIN PARTID , TATARCAN -NUMELE DE FATA - , BLAGA SI PREDA LUPTA PT A-I PREDA PARTIDUL LUI BASESCU . LIBERALI ADEVARATI , EXCLUDETI CACATII TRADATORI DIN RANDURILE VOASTRE !
3
1
Putinii liberali veritabili ramasi printre basaii din PNL se vor duce de-a dura daca tot insista sa afiseze in prim plan personaje gen Turcan . Discursurile agresive la adresa PSD-ului si lipsa de exemple ,de idei ce at fi chiar bune pentru romani,fac ca PNL se devina din ce in ce mai neinteresant pentru romani. Romanii au asteptari legate de nivelul lor de trai,nu de cine si cum se gheraieste prin politichia fara rost.
5
1
Raluca, esti penibila, chiar nu realizezi?! Rusine...
5
1
Raluca.......maciuca vine ca naluca
5
1
de javra penala...Bravo Iordache acesti cacati de la pnl numai au supt poporul...niste lingai ai lui jsnnes.Hai cu gratierea sa moara masturbatorii...
7
2

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614