REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.7° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
12.7° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Turcan: PNL este un partid responsabil, gestul lui Cîţu dovedeşte că interesul public e prioritar

Turcan: PNL este un partid responsabil, gestul lui Cîţu dovedeşte că interesul public e prioritar

Replica API 13 martie 2020 | 00:00 1038

Raluca Turcan

Viceprim-ministrul interimar Raluca Turcan afirmă că PNL îşi asumă să treacă România de criza provocată de coronavirusul COVID19 şi adaugă că gestul lui Florin Cîţu de a renunţa la mandatul de premier desemnat este unul "responsabil" şi dovedeşte că "interesul public este prioritar".

"Partidul Naţional Liberal este un partid responsabil, care înţelege că actuala pandemie schimbă total modul în care trebuie să acţionăm în interesul românilor. Da, PNL îşi asumă să treacă România de această criză şi ştie cum să facă acest lucru. România are nevoie de stabilitate, iar gestul responsabil al lui Florin Cîţu dovedeşte că interesul public este prioritar", afirmă Raluca Turcan, joi, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Viceprim-ministrul interimar adaugă că PNL este "singurul partid" care poate asigura guvernarea României până la alegerile la termen.

"Sigur, nimic nu mă mai miră la PSD, dar sper că măcar acum, în plină pandemie de coronavirus, să renunţe la jocuri şi şicane politicianiste şi să înţeleagă că siguranţa şi sănătatea românilor sunt mai presus de orice. Nu ajungeam aici dacă nu determinau demiterea Guvernului pentru că am vrut să introducem alegerile în doua tururi pentru primari - o cerinţă a întregii societăţi!", mai afirmă Turcan, potrivit Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ce gat de tirbuson are lacusta asta...
1
1
Tot Guvernul P.N.L. contaminat cu coronavirus ! Daca pe ei nu se pot proteja ... pe popor cine ! Ce mwie ne-au tras astia de la putere !
1
0
mu...e..pdl pnl ciuma galbena..Interesul vostru nu e si al Romanilor...
4
0
Dute ma maimuta la PDL, Liberali un partid de javre ,,ciuma galbena ,,,holera ,,betivani. drogati..
4
0
hotii si vardisti toata perioada asta de dinaintea pandemiei si jocul nu s a terminat, politica la noi e cel mai periculos virus!
5
0
01:54 esti un dobitoc sau psdist
1
7
... nu stiti ce sa mai mintiti ! Ati dat bir cu fugitii cand tara a dat de greu ! Nu sunteti in stare de nimic ! Prelungiti criza politica si oamenii vor muri pe capete ! Plecati dracului si lasati romanii in pace !
8
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218