REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
13.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Turcan: PNL va contesta la CCR modificările la Codul penal

Turcan: PNL va contesta la CCR modificările la Codul penal

Replica API 5 iulie 2018 | 00:48 393

PNL va contesta la CCR modificările la Codul penal, votat miercuri de Camera Deputaţilor, a anunţat liderul deputaţilor liberali, Raluca Turcan.

"PNL va contesta la CCR acest vot PNL, va utiliza toate pârghiile instituţionale, democratice, pentru a dejuca acest plan care a fost premeditat încă de la prima apariţie şi înfăţişare (...). Adevăratul program de guvernare a fost codul penal", a spus Raluca Turcan, conform Agerpres.

Ea a acuzat majoritatea parlamentară că doar a simulat în relaţiile cu partenerii internaţionali buna credinţă şi comportamentul european, "lucrând de fapt împotriva propriului popor".

"Astăzi aţi dat dovadă, încă o dată, că adevăratul comportament care vă caracterizează este acela al unui grup cu un comportament infracţional. Ce s-a întâmplat astăzi reprezintă o fraudare uriaşă a încrederii celor care v-au votat în campania electorală. Este mai clar ca niciodată că cei care astăzi conduc PSD v-au transformat pe toţi cei din majoritatea de guvernare într-o majoritate toxică pentru România. (...) De fapt, astăzi aţi îngenuncheat viitorul european al României", a mai afirmat Raluca Turcan, potrivit Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Vezi ca te aude udrea elena si se pise pe tine.
0
0
pai..cu scuzele de rigoare ..cine este dn turcan?? oare este una si aceeasi persoana care si-a facut stagiatura pe sub birouri?? sau tot aceasta doamna care a avut ocazia sa demonstreze ce poate, incearca sa para neatinsa de mirajul conruptiei..ce facem cu comisioanele din contractele de consultanta..asa zise..mai nou am inteles ca aceasta doamna e multicalificata in meseria de lucratoare cu vaginul...cel putin asa se vb in targul bucurestilor..asa ca ciocul mic si spor la bani..
1
0
ai vorbit cu stolojan ? tu il sapi pe orban sa - i iei locul , o mahalagioaica basista in locul unui cantaret , totusi liberal .
3
0
PNL este ceva fals. Nu are nimic,dar absolut nimic in comun cu binele cetatenilor Romaniei. Se bazeaza pe agresivitate,viclenie,brutalitate,impostura,toate in folos propriu unor privilegiati ai gruparii toxice numite ,,partid istoric'''. Nu are nimic in comun cu liberalismul,asa cum daca pui pe o caruta semnul de ,,Mercedes'',patrupedul trage tot o caruta nu un SUV.
2
1
Altceva ce ? N meritati sa fiti votati Contestati tot. Va contestam si noi, LA VOT
3
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614