REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Turcan: Premierul Tudose demonstrează că politica fiscală a PSD se stabilește în funcție de "deranj" politic

Turcan: Premierul Tudose demonstrează că politica fiscală a PSD se stabilește în funcție de "deranj" politic

Replica API 26 iulie 2017 | 03:19 351

Prim-vicepreședintele PNL Raluca Turcan spune că premierul Mihai Tudose demonstrează că politica fiscală a PSD se stabilește în funcție de 'deranj' politic, nu pentru dezvoltarea României.

"Premierul Tudose demonstrează că politica fiscală a PSD se stabilește în funcție de 'deranj' politic, nu pentru dezvoltarea României. Realitatea este că nu există niciun proiect major pentru România. Din când în când, primim amenințări că vor mai introduce câteva taxe, toate acestea având un efect cert: instabilitate și învrăjbirea anumitor categorii sociale", afirmă Raluca Turcan, într-un comunicat citat de AGERPRES.

Ea subliniază că PSD trebuie să plătească politic și enumeră mai multe motive pentru acest lucru. "Au pus un guvern incapabil să conducă România pentru a obține dezvoltare pe termen lung. Pot oferi doar cârpeală, supraviețuire și fraudă de încredere; guvernanții nu înțeleg că investitorii, cei care muncesc cinstit, așteaptă predictibilitate și încredere, nu aroganță și politicianism; au mințit grobian în campania electorală. Au amăgit și au sfidat, conștienți fiind că nu pot să respecte ce au promis. De altfel, puțini sunt cei care astăzi chiar cunosc ce scrie în programul nou de guvernare pentru Cabinetul Dragnea II. Tudose sigur nu știe", susține liderul liberal.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ya dat mooe Stolojan.
0
1
Esti leit actrita din serialul CE VRAJI A MAI FACUT NEVASTA MEA . Esti si urata si a dracului .
0
1
Daca PSD trebuie sa plateasca politic, asta o va hotari electoratul ... Dar cei de la PDL, cind vor plati penal pentru banii de la Microsoft ?
2
1
Asta ca si alti penelei se ocupa cu zgarmat coaja cacatului si cam atat. Pai de criticat fara sa facem nimic ne ocupam noi,votantii neamului. Opozitia,de altfel votata deja si ea,ar trebui sa vina cu exemple de cum at fi mai bine decat fac cei de la putere,nu doar sa macane ca betivii in crasme. Nu e bine aia,ok, dar cum e bine mai,desteptilor,cum ati facut voi de ati nenorocit tara mai ales in perioada maron basista? Turcano,ce zici de Kill Bill Udrea? Aia nu era de criticat,doar de lins?
2
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108