REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
11.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Turcan: Proiectele lui Dragnea privind sancţionarea dublului standard şi indemnizaţia mamelor - populism ieftin

Turcan: Proiectele lui Dragnea privind sancţionarea dublului standard şi indemnizaţia mamelor - populism ieftin

Replica API 15 mai 2019 | 00:23 412

Raluca Turcan

Liderul deputaţilor liberali, Raluca Turcan, consideră că proiectul depus la Parlament de Liviu Dragnea privind sancţionarea dublului standard de calitate a produselor şi cel referitor la indemnizaţia mamelor sunt ''scoase din sertar pentru a acoperi frăţia infractorilor''.

"Sunt proiecte scoase din sertar ca să acopere frăţia infractorilor de doi ani şi jumătate. Dacă erau preocupaţi, le votau până acum", a afirmat, marţi, Raluca Turcan, la Parlament.

Ea a adăugat că, "doi ani şi jumătate, Parlamentul a fost dominat de legile justiţiei şi apărarea infractorilor. Acum, înainte cu două săptămâni de alegerile pentru PE, contestatarul şef al UE vine şi spune că România trebuie să aibă acelaşi standard pentru produsele agricole, în condiţiile parlamentarii lui în PE s-au opus unei directive (...) exact pentru ca produsele româneşti să aibă aceeaşi calitate cu produsele europene".

"Este o bătaie de joc. Este un populism ieftin. (...) Exact în ultima zi de activitate parlamentară, Liviu Dragnea este preocupat de calitatea produselor agricole în România", a mai spus Turcan.

În privinţa proiectului dedicat mamelor, care pot să obţină venituri din activităţi independente pe perioada concediului maternal, ea arătat că "Liviu Dragnea are un singur proiect - apărarea infractorilor şi albirea dosarului său de condamnare definitivă la închisoare cu executare".

"PNL apără constant în Parlament şi drepturile copiilor prin majorarea alocaţiilor, întârziate cu două luni la majorare de către această majoritate parlamentară, drepturile persoanelor care muncesc în România şi drepturile persoanelor care îşi cresc copiii. PNL este de partea bună a baricadei şi a proiectelor pentru cei mulţi. Liviu Dragnea să pună întâi de toate în fiecare declaraţie pe care o face albirea dosarului personal, pentru că acesta e proiectul lui de ţară", a conchis Raluca Turcan.

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, a depus marţi la Parlament două proiecte de lege - unul care priveşte sancţionarea dublului standard de calitate a produselor şi altul pentru modificarea şi completarea art. 16 alin. 3 din OUG 111/2010 privind concediul şi indemnizaţia lunară pentru creşterea copiilor.

AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
pai este singurul punct forte al acestor jeguri, nu stiu decat sa minta, sa fure, sa promita -la puscria curvelor ordinare
0
0
cine este cea mai urata si nesuferita femeie din parlament ?
0
1
Tuta! Tu ce ai facut in viata ta? Pentru ce primesti banii de la noi cei pacaliti de PSD cu salarii marite?
0
1
Ce muian de cabalina are tovarasa!
5
1
Primarul din Mangalia, Radu Cristian demoleaza garajele doar la oamenii necajiti si neajutorati, astia din spate de la MG 29 unu-i fost director BCR, altu-i politist de frontiera, altul inspector ITM C-ta, alta angajata-n primarie!!! etc, etc. N-are cum! Pentru fraieri e LEGE: in 24 de ore daramati sau va luati amenda de 3000 de lei! Oamenii speriati s-au executat! La smecherii astia ce LEGE aplici domn primar de nici nu se sinchisesc de Ordinul Primariei?
3
0
Veniti dracului si voi astia de va dati liberali,cu proiecte viabile si in sprijinul romanilor,nu doar cu cacat imprastiat din gurile voastre de mahalagii ieftini ! Poti critica atunci cand vii cu alternative de nivel superior,realizabile,nu doar asa ca sa faci mizerie verbal. Ce cacatul ma-si au facut pedeleii acum penelei in timpul basismului? Pai dezastru si vanzare de tara. Chiar credeti ca romanilor le place PSD ? Nu,dar ce pana mea sa voteze,niste derbedei batausi si spurcati la gura? Unde sunt valorile liberale,decat in istorie? Azi e zero,asa ca va iesi tot PSD la vot, fascistilor!
7
0
I-a supt-o curva asta lu' base de se uita ala crucis...
6
0
Ieftina esti tu, si proasta si urata. Nu esti capabila sa intelegi nimic, doar aruncu cu noroi. Sper sa ti se intoarca in fata!
7
0
este binevenita,iata ca poporul roman este protejat Iata zdrentele politicii romanesti cum ies cu gura inainte sa critice aceasta initiativa extraordinara pt romani
10
0
Proasta satului, cata vreme trebuie sa mai fie romanii groapa de gunoi a Europei? Legea asta trebuia adoptata acum 10 ani! Marsh in p---a ma-ti, ciocanitoare! Nu ti-e rusine sa mai deschizi gura? Ati taiat salariile bugetarilor cu 25%, ati impozitat pensiile, ati crescut TVA cu 5 procente, ati imprumutat 20 mld de euro pe care i-ati praduit - numai voi cu Basescu stiti cum- si ati furat pe rupte din retrocedari, iar acum pretindeti ca aveti certificat de virginitate... O urare suedeza e tot ce vi se cuvine, jigodiilor!
12
0
marsh bai muma padurii .mai bine populism ieftin decat cum ati taiat voi salarii si pensii si marit TVA la 24 % si imprumut de 20 miliarde euro pecare i-a platit PSD in guvernarea sa incepand din 2012 .Muie PNL si sa-mi lingeti cacatul!
12
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367