REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.2° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
9.2° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Turcan: PSD, singurul partid din UE care s-a aliat cu pandemia COVID. Subminează orice efort al medicilor

Turcan: PSD, singurul partid din UE care s-a aliat cu pandemia COVID. Subminează orice efort al medicilor

Replica API 12 august 2020 | 00:00 1201

Vicepremierul Raluca Turcan a declarat că PSD este ''singurul partid din Uniunea Europeană care s-a aliat cu pandemia COVID'' şi a afirmat că "subminează orice efort al medicilor şi autorităţilor de combatere a pandemiei".

Raluca Turcan

"PSD este singurul partid din Uniunea Europeană care s-a aliat cu pandemia COVID: subminează orice efort al medicilor şi autorităţilor de combatere a pandemiei. De ce este mai interesat de alegerile din partid, decât de munca pe care ar putea să o facă în Parlament pentru români? În luna iulie, PSD a lăsat guvernul pentru două săptămâni fără vreo pârghie legală de control a răspândirii virusului. Parlamentul dominat de PSD a tergiversat nepermis adoptarea noii legi a carantinei, propusă de Guvern. După ce a lăsat ţara complet descoperită în faţa unei crize fără precedent, astăzi PSD atacă guvernarea PNL vorbind de 'incompetenţă şi 'corupţie'. Mesajul nostru este clar: orice suspiciune de corupţie să meargă la DNA!!! PNL nu va schimba legi, nu va bloca instituţii din justiţie, dimpotrivă!", a afirmat Raluca Turcan, miercuri, într-o postare pe Facebook, scrie Agerpres.

Vicepremierul a spus că "datorită bunei guvernări anterioare" România a intrat în criză cu 3 miliarde lei datorii la fondul unic de sănătate; stoc de medicamente zero; deficit de 4,6% din PIB.

Turcan a menţionat că guvernul PNL a reuşit să crească capacitatea de testare la 30.000 de teste pe zi, să investească în sănătate 5,4 miliarde de lei şi să atragă 2,8 miliarde de euro din fonduri europene.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
MUIE MALARIA GALBENA SI TUTUROR VOTANTILOR SI SIMPATIZANTILOR SAI
0
0
Oamenii normali isi conserva viata
3
1
Bine punctat, aproape toate comentariile de aici sunt pe interesul micului oscior, doar cativa judeca iar alti cativa posteaza ca sunt platiti. tot cu un oscior!! Restul asa cum spui caviar, palate si huzur pe spinarea primilor.
2
2
Observam o clasa politica din ce in ce mai rudimentara.Totul se reduce la Ba p-a matii,dar sa avem in vedere ca si alegatorii merg dupa un oscior in timp ce altii ridica castele si pun mese generoase cu icre negre,sampanii de mii de euro pe spatele tuturor
7
0
Mai schimba placa asta cu PSD ul !Sa uzat !
9
1
e ofticata ca a operat-o un pesedos si acum sperie copiii!
10
0
Barbat bine
9
1
Se apropie momentul in care romanii isi vor spune parerea. PNL a intrat pe o panta descendenta din care nu isi mai revine. Penelistii stiu si sunt disperati. Ies la TV zilnic incercand sa opreasca prabusirea in sondaje.
12
2
Al drak covid corupt a corupt statul da drept.
10
2
Uite o vulpe turbata.
15
2
Si tu singura femeie din politica cu sifilis
20
2

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369