REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Turcan: România are datoria să investească în spitale şi să însănătoşească instituţii

Turcan: România are datoria să investească în spitale şi să însănătoşească instituţii

Replica API 31 octombrie 2020 | 00:00 1416

România are datoria să investească în spitale şi să însănătoşească instituţii, a transmis vicepremierul Raluca Turcan într-un mesaj transmis în contextul împlinirii a 5 ani de la tragedia din Clubul Colectiv.

Raluca Turcan

"În urmă cu 5 ani, o ţară întreagă asista la o tragedie. Cu 5 ani în urmă, o ţară a văzut cum corupţia, indolenţa, nepăsarea şi minciuna unor politicieni au făcut ca atâţia tineri să îşi piardă viaţa sau să rămână cu răni fizice şi emoţionale cumplite. Familiile lor au dreptul la adevăr, aşa cum noi toţi, ca societate, avem nevoie să ştim că nu vom mai trăi vreodată atâta durere. Cred că România are datoria să investească în spitale şi să însănătoşească instituţii. Legea trebuie respectată, iar cei care nu o fac, trebuie să răspundă. Nici pentru familiile celor morţi, nici pentru cei rămaşi în viaţă după Colectiv nu există o justă compensare pentru tragedia prin care au trecut. Dar obligatoriu este să îndreptăm răul instituţionalizat pe care l-am văzut atunci, de foarte aproape. Dumnezeu să-i odihnească pe cei care şi-au pierdut viaţa în Colectiv. Nu vă uităm", a scris Raluca Turcan, vineri, pe Facebook, potrivit Agerpres.

64 de persoane şi-au pierdut viaţa în urma tragicului eveniment petrecut în seara de 30 octombrie 2015 la Clubul Colectiv din Bucureşti, unde trupa Goodbye to Gravity susţinea concertul de lansare a unui nou album. Incendiul izbucnit în timpul concertului din cauza unor artificii s-a extins rapid.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
de coruptie,cand ea insasi este rezultatul coruptiei....
3
0
Cite spitale ati facut mai manglitorilor, va doresc sa stati in spitalele facute de voi, daca nu sa va misiune gandacii pe la pleoape, poate deschideti ochii odata, vedeti realitatea, ca sunteti toti la fel, indiferent cine vine
4
0
impreuna cu boc si basescu cate spitale ati desfiintat?
6
0
asta cu masca pe bot peare mai frumoasa iar daca pe dedesuptul mastii ar avea si un calus care sa o impidice sa mai vorbeasca ar fi si inteligenta!!!
9
0
Pleaca ai lor, vin ai nostri. Sa vedeti insanatosire! A lor, evident! Noi...
9
0
Promisiuni electorale. Cu ce bani sa construiesti spitale atata vreme cat ai cel mai mic procent din PIB alocat sanatatii? Praf in ochii prostilor care in procent mare vor vota inlocuirea mafiei psd cu cea a pnl. Got mit uns!
8
0
MUIE MALARIA GALBENA SI TUTUROR VOTANTILOR SI SIMPATIZANTILOR SAI
8
1
urata asta este inutila in guvern.
11
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614