REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
7.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Turcan: Universităţile vor rămâne fără fonduri la rectificarea bugetară

Turcan: Universităţile vor rămâne fără fonduri la rectificarea bugetară

Replica API 31 iulie 2017 | 00:00 406

Raluca Turcan

Prim-vicepreşedintele Partidului Naţional Liberal (PNL), deputata Raluca Turcan, afirmă că universităţile vor rămâne fără fonduri la rectificarea bugetară din august şi nu vor putea cheltui banii din veniturile proprii fără aprobarea Ministerului Educaţiei, iar UEFISCDI, instituţia care garantează calitatea managementului în învăţământul superior, cercetare, dezvoltare şi inovare, va fi trecută în subordinea Ministerului Cercetării, notează Agerpres.

Prim-vicepreședintele PNL semnalează că "mai există un pericol", și anume că președintele PSD, Liviu Dragnea, va convoca Camera Deputaților în sesiune extraordinară în perioada 2-4 august și este posibil să fie aprobată o Ordonanță de Urgență care să mute UEFISCDI din subordinea Ministerului Educației în cea a Ministerului Cercetării.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Femeea asta are altceva in interior decit si numai radiera cauciuc.Inteliveta nu nu banui sa aiba.I s-ar stica la ciiit cacat are in cal pe linga.
0
0
danubiana scrie pe fata tipei.ii toata numai si numai kauciuc.
0
0
Te bagi iar sub birou sa-l sugi pe Stolojan? macar vreo 3 ani sa nu ti se mai vada zmetia aia de puroi logoreic? hai sictir, fa!
0
2
Teroristi conducatori ai lovituri de stat din 1989 si in prezent trebuie judecati si condamnati pentru dezastrul adus romaniei.Au furat cu 60000 de teroristi revolutionari,a dat pensii speciale teroristilor militari militeni magistrati cat pentru 4 mil.de pensionari,au furat bani cu cei 1500000 de bugetari.Democratia din 1989 nu are nici o legatura cu democratia pentru care au inceput rev.la timsoara,nici un comunist ,securist si urmasi lor nu trebuiau primiti si acceptati la conducerea romaniei .jos partidul comunist psd jos criminalul iliescu petre roman isarescu,dragnea si multi alti
1
0
Sa constati si sa critici o poti face ca simplu betivan in crasma,dar consumatia tot ti-o platesti. Turcanco,tu ce remedii ai, cand vezi ceva,poate chiar rau pe bune la cei de la putere? Tu stai si critici,ca orice betiv,fara s a vii cu idei si planuri alternative? Pai asa pot si altii,fara sa fie platiti cu salarii si indemnizatii cocosabile. Vii cu ceva in loc,spune,daca nu,taca-ti fleanca!!!Duci PNL-ul de rapa,tu si alte figuri ciudate. Oricum e tarziu,PNL nu mai exista decat ca ,,brand''., el fiind sinucis de mult timp.
0
1
oricum cei destepti o taie din tara asta condusa de hoti !
1
0
Va intoarceti pe partea cealalta cand va treziti si vorbiti in somn sa nu cadeti din pat, ca nu va mai crede nici pe voi nimeni. Sictir.
1
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614