REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.7° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.7° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Turcu e DESCURCĂREŢ: mai trage un etaj la blocul din parcarea hotelului Doina

Turcu e DESCURCĂREŢ: mai trage un etaj la blocul din parcarea hotelului Doina

Replica API 23 mai 2020 | 00:00 9578

Undă verde pentru Orient Construct Decor

Undă verde pentru Orient Construct Decor

Pe lacul Siutghiol, pe spații verzi ori pe fostele parcări, dezvoltatorii imobiliari au obținut undă verde pentru investiții. Firma Orient Construct Decor SRL din Constanța nu face excepție de la regulă.

Proprietarul Dorinel Turcu ridică în parcarea hotelului Doina un imobil cu 8 etaje.

A primit autorizaţia anul trecut

Anul trecut a primit autorizația de construire imobil P+5-8E locuințe colective și organizare de șantier, așa că s-a apucat de treabă. Numai că, Turcu a constatat că 8 etaje nu-i ajung și-l supraetajează. Cu acordul Primăriei Constanța, care i-a dat undă verde pentru supraetajarea imobilului.

Terenul are o suprafaţă de 834 mp și a fost în trecut parcare, însă destinația a fost modificată prin PUZ. Dimensiunile propuse ale construcţiei sunt de 27,20 m pe 23 m, având balcoane care ies în consola de la nivelul etajului 1 până la etajul 6, suprafaţă construită propusă fiind de 583,73 mp, iar cea desfăşurată de 4556,64 mp. Procentul de ocupare propus este de 70%, la un coeficient de utilizare al terenului de 5,48.

Dorinel Turcu este acționar la mai multe societăți

Potrivit datelor din Registrul Comertului Dorinel Turcu apare ca asociat în mai multe societăți comerciale din Constanța. Acestea sunt: Comfort Construct SRL, Domarco Security SRL, Domarco SRL, Easy Credit 2 All IFN SA, Easy Credit 4 All IFN SA, Global Recruitment SRL, Orient Ceramic SRL, Orient Construct Decor SRL.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Corect comentariul tau, dar cam invaluit in mister ! In concluzie Turcu este un fost securila, a furat din fondurile Secu si de ceva ani spala banii lui si ai unor colegi, ajunsi cu totii business meni ! Adica la vremuri noi - Tot ei !
3
0
Eu vreau sa betonam toata Mamaia si sa-i schimbam numele in Beton Favela.N-ar fi beton? bwhaha
5
0
De 30 de ani, cu foarte mici exceptii, PSD administreaza acest oras. De la primarul hot si artist de panarama ieftina pana la actualul cioban, venit din fundul curtii, toti cei care au stat pe langa ei, s-au imbogatit. Este un sistem bine pus la punct pentru cele mai mari furturi. Da, suntem condusi de hoti si parveniti. Ceva nou? Poate daca eliminam mizeria asta, votand ce trebuie, pana la urma...orice altceva! Nu sunt cu nici un partid, dar mi s-a acrit de leprele astea infecte si arogante. Nu-l mai suport pe nemernicul ala de primar incompetent si arogant, care a distrus acest oras bogat.
6
0
Cea mai kitch statiune este Mamaia...lejer....fiecare a construit cum a vrut...o mizerie....si preturi de te taie kkrea....sper sa ramaneti amanet la banci
10
0
S-au distrus atat statiunea Mamaia cat si orasul Constanta, de arhitectura haotica promovata de persoane inconstiente, avide dupa profit.
9
1
UN FOST GROPAR AJUNS CAMATAR I.F.N. SI IMBOGATIT DIN LACRIMILE OAMENILOR INCONSTIENTI SI DISPERATI NU POATE DECAT SA INGROAPE STATIUNEA.
10
0
el nu vrea sa construiasca, baetii vor asta... sa-si ingroape banii in ciment... altfel nu se lasa bine... ordinul e sfant
18
0
A mai fost un turc, Vasile ii zicea, era actionar la Dinamo. Tot interesat doar de profit, doar de propriul interes. A crapat in 2017. Un cacat o sa faceti cu aceasta constructie inutila. Vorba celui de mai jos, o sa ajungeti sa betonati toata statiunea. Pulea o sa mai vina in Mamaia. O sa crape in voi inima de stress ca nu va puteti recupera investitiile si nu aveti cu ce plati camatarii sau bancile. Sictir, javrelor!
30
0
Betonati tot in Mamaia,sa nu ramana nicun cm.Faceti blocuri hidoase sa nu mai vina nimeni in Mamaia.Sa la faceti cat mai inalte ca si asa nu aveti personal,o sa le curatati singuri.In viitor nu o sa mai aveti nici turisti romani.O sa stati voi in ele.Hidosenie de statiune.Foarte bine!
40
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367