REPLICA ONLINE CONSTANTA

26.7° Constanța Lun., 22 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6798
26.7° Constanța Luni, 22 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6798
 

Turist căutat, după ce a plecat de la restaurant fără să plătească

Turist căutat, după ce a plecat de la restaurant fără să plătească

M.P., A.F. 6 iunie 2023 | 00:00 6130

Un turist este căutat după ce a plecat de la restaurantul la care a venit împreună cu familia să servească masa și a plecat fără să plătească, în localitatea Dunavățu de Jos, din județul Tulcea.

Turist cautat, dupa ce a plecat de la restaurant fara sa plateasca

Un angajat al restaurantului a postat un mesaj pe o rețea de socializare în speranța că îl va găsi pe clientul care nu a avut bunul simț să achite nota de plată și s-a făcut nevăzut.

Turist cautat, dupa ce a plecat de la restaurant fara sa plateasca

„Bună ziua! Lucrez în satul Dunavățul de Jos iar pe data de 4 iunie a.c., în jurul orei 15:00, acest turist a venit împreună cu familia lui să servească masa ca la final să plece fără să-mi achite nota de plată! Rog dacă îl recunoaște cineva sa îmi dea mesaj în privat!  M-ar ajuta enorm de mult o distribuire! Mulțumesc frumos!“, este mesajul angajatului.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce cauta chitac acolo ?
4
1
Nu e turist e fostul primar fagadau.
7
0
Il stiu asta-i Olea de la ANR,asa facea mereu cand venea la Cta si mai baga si-n buzunare
6
0
MAFOAMEA ghiortaie matele are MOBRA IN STOMAK MAYMUTZELU din KOPAK
2
0
Ospataru care n are nicio vina ca preturile sunt mari ca mancarea e p*****a. La sfarsitul zilei se scoate raportul si el tre sa predea baniii. Acu, e poaibil sa fie neintentionat sau fi3 este o neintelegere dar ma indoiesc. Cum sa te ridici de la masa si sa nu te asiguri ca ai facut plata?si daca preturile sunt mari ai 2 optiuni. Fie comanzi catviti permiti fie te ridici si pleci.nu se supara nimeni.iti iei pl de la personal sau putina bascalie dar cam atat.nu tre sa faci asa ceva.pe patron il doare n pl. Ospataru vrea nu vrea face plata..... dar la noi totul e posibil
12
0
lu asta o sai dea cu executare pe camera dacal prinde
5
0
La ce prețuri sunt, cei care vin la restaurant sunt deja dubioși. Ar trebui să prezinte buletinul și o cerere de aprobare a mesei după o verificare în prealabil în baza de date a datorinicilor. Chiar așa ce idee bună , dacă are datorii la stat sau la altcineva nu ar trebui să i se permită să ia masa la restaurant. Abia după ce își achită factura la încălzire, mai ales dacă e subvenționată jumăt**e din banii prostimii.
13
1
Sa vina ANAF ul in satul tau, la bodega ta, și să te verifice. După ce că practici preturi nesimțite, acum te simți jignit că ai pățit o și tu. Lasă că recuperezi de la alții.
24
22

REPLICA

LOTO

6/49
26274422417
5/49
28142710620
joker
1241143699