REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
18.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Turistă obligată să părăsească Veneția după ce a pozat topless pe un memorial dedicat victimelor de război

Turistă obligată să părăsească Veneția după ce a pozat topless pe un memorial dedicat victimelor de război

Replica API 26 ianuarie 2022 | 00:00 831

O turistă a fost obligată să părăsească Veneția după ce a pozat topless pe un memorial dedicat femeilor care și-au pierdut viaţa în luptele pentru eliberarea de fascism, scrie CNN.

Tânăra din Cehia, în vârstă de 30 de ani, s-a dezbrăcat vinerea trecută pe Monumento alla Partigiana şi a înotat în apa rece, apoi s-a aşezat lângă statuia dedicată unei partizane ucise în război pentru a se fotografia.

Femeia a fost obligată să părăsească Veneția pentru 48 de ore și a fost amendată cu 450 de euro.

Dedicat femeilor care şi-au pierdut viaţa în luptele pentru eliberarea de fascism, memorialul reprezintă o statuie din bronz a unei femei ucise, aflată jumătate în apă, jumătate pe o platformă din piatră și bronz. Aşezată lângă grădinile Biennale, este una dintre puţinele statui dedicate femeilor erou în Italia.

În urma ședinței foto, turista a fost amendată cu 350 de euro şi a primit o sancţiune pentru comportament indecent, care include părăsirea pentru două zile a oraşului, dar şi o amendă suplimentară de 100 de euro.

Un purtător de cuvânt al poliţiei locale a declarat pentru CNN că, potrivit raportului lor, femeia stătea întinsă pe monument, imitând-o pe femeia partizan pentru o fotografie.

Nu este prima dată când turiştii se comportă nepotrivit în Veneţia. Cu doar o săptămână mai devreme, un bărbat s-a dezbrăcat şi s-a scufundat în Grand Canal, însă autoritățile nu au reușit să îl prindă.

Alţii au fost amendaţi şi forţaţi să părăsească oraşul pentru pătrunderea pe un spaţiu interzis. Vara trecută, un turist scoţian a fost dat afară pentru că s-a scufundat de pe Podul Accademia în Canal Grande, după o noapte în care a băut. Şi în 2019, un cuplu german a fost expulzat pentru că a făcut cafea pe o sobă de camping sub Podul Rialto, scrie digi24.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca stirea si ziarul sunt de kk , iti dai seama cum sunt angajatii ??????
0
0
stire si ziar de K K.
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367