REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
11.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Turistă poloneză, VIOLATĂ de un "aurolac" în Satul de Vacanță

Turistă poloneză, VIOLATĂ de un "aurolac" în Satul de Vacanță

Replica API 26 august 2017 | 00:00 830

Un om al străzii, "cerșetor" și "aurolac" după cum susțin anumite surse, a agresat și violat o turistă, venită din Polonia, în Satul de Vacanță. Totul s-a petrecut în zona canalului. Individul a lovit-o, a violat-o și apoi i-a sustras bani și un telefon. Precizăm că suspectul se numește Petre Marian Andrei.

Potrivit informațiilor noastre, Andrei Petre Marian, de 19 ani, din Lanurile, este un om al străzii, care își duce veacul prin Satul de Vacanță, cel puțin pe timp de vară. El stă mai mult prin zona podului, acolo unde ar și cerși. În seara de 23 august, în jurul orei 20.00, individul a observat o tânără care mergea pe marginea canalului și a început s-o urmărească. A tăbărât pe ea, a lovit-o, după care a târât-o spre un loc ferit, unde a obligat-o să întrețină un raport sexual cu el.

Apoi i-a furat o sumă de bani și un telefon. Tânăra a anunțat organele competente, oamenii legii declanșând imediat o anchetă. Victima este turistă, venită din Polonia. Aceasta a fost transportată la spital, unde a primit îngrijiri medicale de specialitate. Potrivit cadrelor medicale, ea prezintă plăgi care au survenit în urma unor acte de violență.

"Urmare a cercetărilor în cazul comiterii unei infracțiuni de viol, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Constanța l-au identificat pe A.P.-M., în vârstă de 19 de ani, din sat Lanurile, bănuit de comiterea faptei. Astfel, la data de 23.08.2017, ora 20.00, bărbatul ar fi acostat o femeie în vârstă de 21 de ani pe care folosind forța a constrâns-o să întrețina relații sexuale iar după a deposedat-o de suma de 72 de lei și un telefon", potrivit anchetatorilor.

La scurt timp a fost prins suspectul, care a fost reținut și apoi prezentat instanței de judecată. Bărbatul a fost arestat pentru o perioadă de 30 de zile și introdus în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța. "La data de 23.08.2017, în jurul orei 19.40, inculpatul a agresat-o fizic pe persoana vătămată G.A., după care, prin constrângere, a întreţinut relaţii sexuale cu aceasta, iar ulterior i-a sustras suma de 72 lei", au spus și procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Salut eu sunt fratele mai mare eu lam crescut pe andrei petre marian puna la 18 ani dar eu nu lam in vatat la tanpeni deastea cand ma sunat la telefon de la peniteciar im spus ca nu a vrut sa stea cu mine dar cu prietenul lui si cel care la invatat sa fure si sa violeze ia placut sa stea
0
0
Osa fie si mai rau cu refugiati cand osa vina in ro osa ne violeze pe bani nostri
1
0
Sigur nu au timp
1
0
Nu am mai vazut patrule de doi politisti, pe jos sau mixte cu jandarmi , prin Satul de Vacanta , cum erau inainte ! O sa fim talhariti si violate la drumul mare ziua in amiaza mare si Politie ... ioc ! Derbedeii vor prinde tupeu , drogatii si aurolacii ne vor covarsi !
8
0
moarte tiganilor!
9
0
cum striga turista....ioi..ioi..ioi...
2
7
aia mergea singura pe camp si a venit aurolacu si a violat o...sau era matoala de nu mai stia de ea
3
5
OLGUTA '' PIZDUCA'' , ministareasa olteanca , prin Ordonanta care se lauda ca o da pana pe 15 Sept. , a obligat politistii si jandarmii cu experienta sa aleaga pensionarea anticipata ! Tara a ramas fara 12.000 de politisti , jandarmi si pompieri ... un ''stadion'' ! Cand mai formezi oameni cu experienta si sange in coaie ?!?!? Pufarezii pe care o sa-i angajeze , luati de prin cluburi, sau nepotele ..... numai de luptat cu clanurile de borfasi nu or sa lupte ...
6
1
L am cunoscut pe Marian la un paharel de Vodka Wiborova, dupa care am mers in padurice sa mi arate cucul. Tare i a placut pupezei mele de cucul lui. Si mai departe mi s a rupt filmul
1
7
Primaria si politia sint de vina -tot orasul e plin de cersetori-rusine ptr constanta chipurile oras european
8
0
si uite asa ni se va duce iar vestea ...
8
1
Fraieri cocliti,politia si cand aresteaza infractorii o face degeaba. Instantele sunt foarte blande cu adevaratii infractori. Da,daca esti incomod pentru cineva din sistemul mafiot din tara,poti face parnaie zece ani doar pentru ca uite asa,vor unii. Fiti tari,clanurile interlope vor ajunge si la tupeul de a se uni in partide politice,asta pentru ca si ei au dreptul legal sa o faca si deci poate vom fi candva Republica Interlopa Romania.
10
0
Infractionalitatea se va dubla ! Stai sa vina iarna , frigul , se duce si sezonul.... Sa vezi atunci talharii, agresiuni, batai violenta si drogati pe strazi , violuri si infractiuni in trafic ! Oare politaii tineri angajati la apelu bocancilor , nescoliti , sau Politia Locala , vor face fata ? Sa dea Dumnezeu sa fie in stare sa ne apere in fata infractorilor !
15
3
ce cauta acest aurolac pe strazile Constantei ???
15
1
Ce cauta poloneza in RROMLAND patria tiganilor si a violatorilor??
9
12

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102