REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
12.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Turişti cazaţi în Mamaia, daţi afară din hotel de patronul Bosânceanu: "Făceau scandal"

Turişti cazaţi în Mamaia, daţi afară din hotel de patronul Bosânceanu: "Făceau scandal"

Replica API 13 august 2013 | 00:00 452

O familie a fost dată afară din Hotelul Histria din staţiunea Mamaia, la doar câteva ore după ce s-a cazat. Cel puţin aşa susţin turiştii care au venit la mare tocmai din Râmnicu Vâlcea pentru câteva zile de relaxare, acuzând conducerea hotelului Histria din staţiunea Mamaia de cazare necorespunzătoare. Oamenii au făcut plângere şi la Protecţia Consumatorului, urmând ca inspectorii să facă o vizită unităţii de cazare pentru a verifica cele reclamate de turişti.

În timp ce turiştii susţin că au găsit gândaci în cameră şi mucegai, George Bosânceanu, patronul hotelului, are o altă părere. Capul familiei, împreună cu soţia, ar fi venit noaptea în hotel, în stare de ebrietate şi ar fi început să facă scandal, deranjând ceilalţi clienţi. Fapt pentru care au fost daţi afară - a concluzionat Bosânceanu. "Dau afară pe cei care deranjează. Când s-au cazat dimineaţă le-a convenit camera, noaptea când au venit, nu le-a mai convenit?! Au venit în stare de ebrietate, au început să facă scandal şi să deranjeze ceilalţi turişti. Unitatea este plină de turişti. Nu o să le dau banii înapoi", a spus, pentru "Replica", George Bosânceanu.

Reprezentanţii Comandamentului pentru Protecţia Cosumatorului au precizat că vor merge astăzi în control, iar la acţiune vor mai participa şi reprezentanţi ai Inspectoratului Judeţean de Poliţie Constanţa, dar şi cei ia Serviciului Antifraudă.

M.S.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Este incredibil ce tupeu aveti sa mai functionati in conditiile mizerabile pe care le oferiti turistilor. Vom cere de urgenta interventia organelor in drept...si ce preturi practicati pentru asemenea ghetou!!!
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218