REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
12.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Turiștii au luat cu asalt Delfinariul, Microrezervația și Acvariul

Turiștii au luat cu asalt Delfinariul, Microrezervația și Acvariul

Replica API 15 august 2017 | 00:00 404

Vremea instabilă i-a convins pe turiști, astăzi, să renunțe la plajă și să-și îndrepte atenția spre distracțiile pe care le oferă municipiul Constanța. O bună parte dintre ei au luat drumul mall-urilor, dar un număr considerabil, în special părinți cu copii, au ales să viziteze Complexul Muzeal de Științe ale Naturii, pentru a viziona spectacolele de la Delfinariu, pentru un tur prin Microrezervație sau pe la Acvariu. Așa se face că, astăzi, cozile la Delfinariu și la Acvariu par interminabile.

De altfel, potrivit directorului Adrian Bîlbă, anul acesta numărul celor care au trecut pragul complexului a fost mai ridicat decât anul trecut. „De exemplu, în luna iulie am înregistrat, la nivelul complexului, aproximativ 60.000 de vizitatori, comparativ cu iulie 2016, când au fost înregistrați 40.000 de vizitatori”, ne-a declarat directorului instituției.

Principala atracție a rămas, și anul acesta, spectacolul oferit de delfini. Dar turiștii nu au uitat să viziteze Microrezervația din cadrul complexului, prilej pentru cei mici pentru a admira fel de fel de păsări, de la papagali ara, până la pelicani, lebede sau gâște. Interes stârnesc și țarcurile zebrelor, al caprelor, veverițelor sau poneii.

Turiștii și-au exprimat îngrijorarea că animalele nu ar fi hrănite corespunzător, văzând fân în țarcurile acestora. „Aici trebuie venit o dată pentru lună, pentru a vedea dacă într-adevăr sunt hrănite”, afirma unul dintre vizitatotori. Directorul Adrian Bîlbă dă asigurări că animalele sunt hrănite conform recomandărilor specialiștilor, atât cu iarbă verde, cât și cu fân.

Florentina BOZÎNTAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
unde pot oamenii sa vada si altceva in afara de tigani,melteni,aglomeratie,caini,gunoaie,praf si ruinele cazinoului.piata ovidiu seamana izbitor cu fostul centru din baile-herculane,la fel ruine,delasare,nesimtire.
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218