REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
15.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

TURIȘTII nu se dau PLECAȚI de la MARE nici în SEPTEMBRIE. VIDEO

TURIȘTII nu se dau PLECAȚI de la MARE nici în SEPTEMBRIE. VIDEO

Replica API 15 septembrie 2020 | 00:00 1347

Cu toate că vara a luat sfârșit și sezonul estival de anul acesta s-a încheiat și el, iată că turiștii nu se dau plecați de pe litoral și continuă să vină în număr mare în stațiunile de pe litoral. Deși încep școlile, vacanțele nu s-au terminat, iar persoane de toate vârstele s-au bucurat și în acest weekend de razele soarelui și au profitat de relaxarea pe care le-o oferă Marea Neagră.

Pe plajele din Eforie, zeci de turiști au fost surprinși bucurându-se de mare și de zilele călduroase de toamnă. Cu toate că ne aflăm deja la jumătatea lunii septembrie, nimic nu le-a încurcat planurile turiștilor întrucât și vremea a ținut cu ei. Pe nisip, pe șezlong sau în apă, distracția a fost în toi.

Toată lumea a avut de câștigat

Nu doar turiștii au avut de câștigat de pe urma zilelor cu temperaturi caniculare, de câștigat au avut și operatorii economici de pe plaje pentru că, datorită prezenței în număr mare a turiștilor pe plajă, și-au putut continua activitatea, maximizându-și profitul. Înghețata la tonetă, berea la halbă și gogoșile cu ciocolată au fost la mare căutare și de această dată. De asemenea, posesorii ambarcațiunilor de mici dimensiuni au fost și ei prezenți pe plajă pentru a-i destinde cu plimbări pe mare pe turiștii aflați încă în vacanță.

Diana MAXIMIUC

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce burta are coarda aia
0
0
dl gigi, avem o mare rugaminte la tine...orice ar fi sa nu te inmultesti, foloseste prezervativul, ca si asa tara asta este plina de prosti
3
0
sa le sugi poola la toti turistii!!! a, si da dai limbi la toate turistele!!!
9
4
plecati dreq de pomanagii voucheristi trintori bugetari!s.a deschissezonul de cules viile,lamunca!
4
8

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218