REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Turiștii parchează 'cu talent' în stațiunea Mamaia! Cum pot fi sancționați?

Turiștii parchează 'cu talent' în stațiunea Mamaia! Cum pot fi sancționați?

Replica API 6 august 2018 | 02:34 477

Dacă până acum șoferii constănțeni au fost vedetele la parcări care mai de care mai interesante și mai puțin oneste pentru ceilalți participanți la trafic, acum a venit rândul turiștilor!

sursă foto: Facenook/ Parchez ca un bou - Constanta

În parcarea hipermarketului Kaufland din stațiunea Mamaia, un turist a considerat că 'bolidul' său are nevoie de spațiu! Astfel, în cursul zilei de vineri, 3 august a.c., acesta a fost surprins și fotografiat de un alt client aflat în acel moment în parcarea hipermarketului. Astfel, 'talentul' șoferului autoturismului cu numere de București a ajuns pe grupul de Facebook, "Parchez ca un bou - Constanta".

"Kaufland Mamaia acum 4 ore. Nu credeam ca e posibil sa parchezi pe 3 locuri!", a declarat vineri, 3 august a.c., cea care a făcut publică "schema" șoferului.

Unii consideră că singurii vinovați sunt patronii de hipermarketuri care nu îi sancționează pe cei care folosesc neoportun pentru ceilalți locurile de parcare.

"Nesimțiți. La fel de nesimțiți sunt cei de la Kaufland pentru că nu iau măsuri.", a adăugat un constănțean.

Precizăm că cei care se confruntă cu astfel de situații, care observă "lipsa de dibăcie" a unora dintre șoferi, pot sesiza conducerea hipermarketului, doar în acest fel șoferii care parchează necorespunzător pot fi sancționați.

P.S.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Draga pietonule, sa nu spui ca ai permis de conducere, ca e de rau. dar, daca ai.... renunta la el, cu asa mentalitate de vacar! esti prea retardat sa poti traii in societate, cu asa postare... Eu personal, se trag o zgarietura MAXIMA, cu surubelnita, la vacarii astia parcati asa!
3
0
Politistii au declarat, ca sa nu ii stresam pe asa numitii turisti, ca au venit si ei la mare sa se relacseze.Au ordin de la sefii politici, ca samsarii litoralului sa nu piarda nici un client indiferent de comportamentul petrecaretilor, iar muzica sa fie data cit mai tare.Restul nu conteaza.
3
0
Parcarea e goala. Omul parcheaza asa sa nu-i loveasca cineva masina. V-ati intrebat vreodata de ce locurile de parcare sunt asa stramte?
1
7
Cu un bolovan in parbriz!!! Turisti sau nu se vor lecuii instantaneu!
3
1
replica de ce ma blochezi de la cometariile cu popii
3
0
Leasing se poate face si la masini second hand.
3
2
@gigel: troaca aia de passat de 4-5000 de euroi nu se mai fabrica de vreo 8-9 ani, ce leasing visezi tu?
4
1
Ti e rusine sa semnezi ? Baza legala pt sanctionare? ??? Articol de doi lei. Te plateste! !!!??????
2
2
o fi rezistent?
2
1
Stimate sau stimata PS. De unde stiti ca era turist? Putea fi constantean cu masina luata in lesing! Jurnalism dupa ureche.
4
5

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108