Turiştii veniţi pe litoral, serviţi cu mâncare veche! Patronii teraselor au explicaţii halucinante
Turiştii veniţi pe litoral, serviţi cu mâncare veche! Patronii teraselor au explicaţii halucinante
Facebook Twitter Whatsapp Linkedin PinterestAlimente stricate - asta primesc la masă turiştii veniţi pe litoralul românesc. Este concluzia trasă acum o săptămână în staţiunea Mamaia, în timpul controalelor Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor la hotelurile Victoria şi Naţional. Cazurile nu sunt, din păcate, singulare, fapt dovedit ieri de verificările derulate de reprezentanţii ANPC în sudul litoralului. Spre exemplu, la terasa Daytona Beach din Neptun, inspectorii pentru Protecţia Consumatorilor au găsit alimente stricate. Administratorul localului a făcut un adevărat show în momentul în care a fost prins pe picior greşit, strângând în grabă alimentele cu probleme. A susţinut că sunt ale lui şi că le aruncă fiindcă... aşa vrea el! Altminteri, probabil că ajungeau în farfuriile turiştilor convinşi că mănâncă sănător. La o altă terasă, situată în zona "La Steaguri" din staţiunea Neptun, aceleaşi probleme: mâncare veche, produse neetichetate. Cum este posibil aşa ceva? Incredibil, dar scuza oferită de administratorul localului e de bancuri proaste! "Scuza de aici, a operatorului economic, este aceea că e bolnav de cancer şi produsele expirate le mânca dânsa", a precizat, stupefiat de situaţie, Marius Dunca preşedinte ANPC.
Mirela Sorina PASCAL
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Urmareste-ne pe Google News