REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.5° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.5° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

TURIŞTII vin IARNA la mare să vadă CAZINOUL, iar constănţenii dau iama în centrele comerciale!

TURIŞTII vin IARNA la mare să vadă CAZINOUL, iar constănţenii dau iama în centrele comerciale!

Replica API 20 ianuarie 2020 | 00:00 281

Weekendul acesta vremea pe litoralul constănțean a fost mohorâtă iar temperaturile din termomentre au fost scăzute însă nimic nu i-a împiedicat pe cei care iubesc plimbările în aer liber să iasă din case.

Astfel, pe lângă constănțenii ce frecventează destul de des faleza Cazinoului, în acest weekend și câțiva turiști au ales să viziteze orașul. „Nu am mai venit de câțiva ani pe timp de iarnă în Constanța însă nu e de ratat! Copiilor le place marea, le plac valurile puternice și adoră Constanța, așa că dis de dimineață ne-am urcat în mașină și am plecat împreună cu încă 2 familii într-o rapidă vizită a Constanței. Vântul nu prea ne ajută, mai ales aici, pe faleza Cazinoului însă nu vom mai sta foarte mult pe aici, avem făcut un mini-tur al Constanței și apoi înapoi acasă”, a spus un bucureștean, venit pentru o zi, cu familia și prietenii, la malul mării. Tot aceștia spuneau faptul că orașul pare să dea semne că reînvie, însă mai este extrem de mult de lucrat, sfătuind autoritățile constănțene să nu mai amâne lucrările de reabilitare ale Cazinoului căci altfel farmecul orașului va dispărea.

Legat de acest subiect, trebuie să reamintim faptul că după decenii de așteptare și patru licitații eșuate, în sfârșit va începe reabilitarea Cazinoului. În doi ani și jumătate, clădirea simbol a litoralului românesc ar trebui să își recapete strălucirea. Astfel, în cursul săptămânii trecute, Compania Naţională de Investiţii (CNI) a semnat contractul pentru reabilitarea cazinoului Constanţa, monument istoric cu o poveste de peste 100 de ani. După întârzierile cauzate de contestaţii, Aedificia Carpaţi va începe lucrările care au ca termen de finalizare anul 2022.

De cealaltă parte, constănțenii care nu iubesc frigul și temperaturile scăzute au dat buzna în mall-urile din oraș, ajungând la un moment dat parcă neîncăpătoare iar zarva și agitația fiind la cote maxime.

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Este asa de urat si dezolant.
0
0
VA DATI CU PAREREA FARA SA VA INFORMATI CORECT !
2
2
O sa le faca concurenta neloiala celor care au sali de jocuri si va fi inchis.O sa-l vedeti tot pe dinafara, pana intr-o zi cand marea il va primi la sanul ei.
5
0
Se va construi si o roata din care vom vedea Cazinoul si mai bine. Bucurati-va !
5
0
Pai in Constanta e un conglomerat de machidoni...Aveti pretentii, cand ei distrug cultura orasului?
11
0
o sa-l faca mega image de cartier ce altceva o sa fie plin de pensionari
6
0
Sunt curios ce destinatie va avea. ce coropisnita o sa puna mana pe casino si in ce il va transforma
18
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218