REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
19.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Turistul român venit pe litoral vrea şi calitate, şi preţ mic

Turistul român venit pe litoral vrea şi calitate, şi preţ mic

Replica API 25 iunie 2012 | 00:00 199

Nu a început bine sezonul estival că turiştii deja îşi arată nemulţumirile faţă de condiţiile de pe litoral. Unii dintre ei arată cu degetul către hotelieri, alţii vorbesc despre preţurile destul de ridicate din magazine, iar cei mai mulţi sunt dezamăgiţi de felul în care arată litoralul românesc. Unele dintre reclamaţii sunt pertinente, altele în schimb demonstrează că turiştii nu s-au informat suficient de bine înainte să vină la mare.

Iată ce spun doi dintre nemulţumiţi:

Un turist venit, împreună cu soţia, tocmai din Iaşi pentru câteva zile de relaxare în Mamaia, s-a plâns de faptul că unitatea hotelieră la care s-a cazat nu are opţiune pentru micul dejun. "Chiar dacă hotelul nu are decât două stele, asta nu înseamnă că trebuie să-şi ia masa în cameră (?!)", spune omul. Stau la hotelul Pescăruş. "În principiu este bine, numai că sunt dezamăgit de faptul că nu avem opţiune pentru micul dejun. Adică, nu există o cantină unde să putem să ne luăm masa, fiind nevoiţi să mâncăm în cameră. Avem frigider, însă este destul de mic şi neîncăpător. Este un hotel de două stele, fireşte, dar nu mi se pare normal să nu existe o cantină", a spus turistul, care a mai precizat că plăteşte 900 de lei pentru aceste condiţii. Un altul şi-a arătat nemulţumirea faţă de calitatea micului dejun de la hotel Perla. "Vin de mulţi ani la acest hotel, pentru copil. S-a obişnuit aici, deşi noi am fi preferat să-l schimbăm. În fiecare an, scade calitatea micului dejun. Nu mai este la fel de bogat ca în anii anteriori. Mai mult, nu înţeleg tarifele care le practică şi pe care le schimbă aproape zilnic. Într-o zi tariful este de 85 de lei, în altă zi 125 lei, iar acum, se pare, este de 170 lei", a spus o altă turistă din Cluj. "Preţurile sunt foarte ridicate în magazine. Am găsit un singur magazin cu preţuri mai accesibile. În Satul de Vacanţă nu existe bănci. Este păcat că se întâmplă aşa ceva", s-a mai lamentat femeia.

Mirela Sorina PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218