REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.7° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.7° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Tusac îl atacă şi pe Filimon. Vezi cum reacţionează PDL!

Tusac îl atacă şi pe Filimon. Vezi cum reacţionează PDL!

Replica API 26 ianuarie 2012 | 00:00 175

Liderul PSD Mangalia a "uitat" să-şi întrebe consilierii ce părere au dacă îl atacă pe actualul viceprimar

Liderul PSD Mangalia a "uitat" să-şi întrebe consilierii ce părere au dacă îl atacă pe actualul viceprimar

PSD Mangalia, organizaţie condusă de Claudiu Tusac, a transmis presei un comunicat prin care atacă protocolul pe care consilierii şi viceprimarul îl încheie cu Callatis Therm privind furnizarea căldurii. În cadrul aceluiaşi comunicat, PSD transmite că: "Viceprimarul (Constantin Filimon-n.r.) şi-a depăşit atribuţiile semnând în numele Consiliului Local acest document! El nu poate obliga Consiliul Local să voteze hotărârile de mărire a preţului gigacaloriei, aşa cum se prevede în Protocol! (...)".

Potrivit informaţiilor obţinute de "Replica" de Constanţa, comunicatul mai-sus amintit este exclusiv creaţia lui Claudiu Tusac, fără consultarea consilierilor PSD din Mangalia.

Imediat după transmiterea comunicatului, PDL a reacţionat, mai ales că se făcea referire şi la deputatul Zanfir Iorguş. Acesta a declarat, pentru "Replica" de Constanţa că îi recomandă lui Claudiu Tusac să lase populaţia şi consilierii în pace şi să-şi vadă de propriile probleme.

La rândul său, consilierul PDL Paul Foleanu a spus că "prin declaraţiile sale, Tusac dă dovadă de lipsă de seriozitate" şi că ar putea periclita relaţiile comerciale dintre municipalitate şi societatea furnizoare de agent termic.

Vom reveni.

A.A.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367