REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
14.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Tusac ocupă abuziv biroul primarului din Mangalia

Tusac ocupă abuziv biroul primarului din Mangalia

Replica API 15 noiembrie 2011 | 00:00 99

Claudiu Tusac a bombardat presa cu mail-uri de pe adresa Primăriei Mangalia, prin care anunţă că a strâns semnături pentru susţinerea sa - 4.000 de astfel de semnături - ori prin care condamnă atacul împotriva sa, venit din partea tandemului "Palaz-Iorguş". Acelaşi Tusac a anunţat, printr-un alt comunicat de presă, că este în continuare primar, chiar dacă prefectul a semnat ordinul de eliberare din funcţie. "Această hotărâre primită de la Prefectura Judeţului Constanţa este un act nul de drept, din punct de vedere juridic, administrativ, legal! Prefectul e reprezentantul puterii executive în stat şi nu se poate substitui puterii legislative. De aceea acest ordin reprezintă un abuz grosolan! (...) Voi înainta plângeri penale pentru abuz în funcţie şi voi cere daune morale de 10 milioane de euro, bani pe care-i voi dona cetăţenilor municipiului Mangalia. Pentru că în aceste lupte inutile, care depăşesc cadrul legal, cei care plătesc poliţele sunt cetăţenii municipiului Mangalia", spune Tusac, care aduce aminte şi situaţia consilierului PDL Paul Foleanu, despre care susţine că este incompatibil.

Una peste alta, până când instanţa se va pronunţa în procesele pe care Tusac anunţă că le va intenta, dacă el continuă să stea în Primăria Mangalia, ocupând biroul de primar, deşi are ordin de eliberare din funcţie, întrebarea este: Tusac ocupă abuziv biroul primarului din Mangalia? Şi dacă da, ce urmează să facă autorităţile, în speţă Poliţia? Soluţia probabil ar fi evacuarea, asta dacă nu cumva Tusac se află în acel birou în calitate de invitat al viceprimarului Constantin Filimon, cel care a preluat prerogativele de primar.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367