REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Tusac sună populaţia să spună că Iorguş întoarce din drum cisternele cu combustibil; Iorguş îi cere să-şi trimită consilierii la şedinţă

Tusac sună populaţia să spună că Iorguş întoarce din drum cisternele cu combustibil; Iorguş îi cere să-şi trimită consilierii la şedinţă

Replica API 6 februarie 2012 | 00:00 186

A fost publicată în Monitorul Oficial hotărârea privind alocarea banilor pentru plata căldurii în sudul litoralului

A fost publicată în Monitorul Oficial hotărârea privind alocarea banilor pentru plata căldurii în sudul litoralului

A fost publicată în Monitorul Oficial al României hotărârea de guvern privind alocarea sumei de 15 miliarde de lei vechi pentru plata căldurii la Mangalia.

Suma a fost direcţionată către Mangalia urmare a demersurilor făcute de deputatul Zanfir Iorguş, spune acesta, declarând că acum nu mai trebuie decât ca aleşii locali din sudul litoralului să se întrunească în şedinţă de consiliu: "Cer imediat consilierilor să se întrunească în şedinţă pentru a aproba preţul la gigacalorie stabilit cu asociaţiile de proprietari şi bugetul pe 2012, altfel riscăm să pierdem banii", a spus Iorguş.

Tot Iorguş i-a transmis lui Claudiu Tusac să înceteze cu "manipularea", făcând referire în acest context la telefoanele date cetăţenilor prin care aceştia sunt anunţaţi că deputatul întoarce cisternele cu combustibil din drumul spre Mangalia.

Si consilierul PDL Paul Foleanu a avut de comentat pe tema telefoanelor mai-sus amintite: "Îi transmit lui Claudiu Tusac să înceteze să-şi pună USL-iştii să sune la cetăţeni şi să-i dezinformeze. Îl somez public să îşii trimită consilierii USL la şedinţa de consiliu, să aprobe bugetul pentru că altfel banii repartizati de premierul Emil Boc nu pot fi folosiţi pentru cumpărarea combustibilului. Referitor la zvonurile că cineva ar întoarce cisternele cu combustibil de la Petromidia care vin spre Mangalia, fac precizarea ca aceste cisterne nu vor pleca de la decât în momentul în care consilierii vor vota preţul la căldură şi bugetul pe 2012".

A.A.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218