REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Ţuţuianu anunţă că demarează procedurile pentru un Spital de Pediatrie!

Ţuţuianu anunţă că demarează procedurile pentru un Spital de Pediatrie!

Replica API 11 iulie 2018 | 22:57 449

Preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, managerul Spitalului Judeţean, Cătălin Grasa, dar nu numai, au fost prezenţi marţi, 10 iulie, la Casa Soarelui, preluată clădire de administraţia judeţeană pentru a redeveni centru de îngrijiri paliative!

Cu ocazia vizitei la Casa Soarelui, Horia Ţuţuianu a declarat că va începe demersurile ca în locul Direcţiei de Plante de pe strada Tulcei din Constanţa să fie construit un spital de pediatrie. Clădirea la care face referire Ţuţuianu a aparţinut Regiei Judeţene de Drumuri.

R.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Un dobitoc sinistru care a preluat lozinca progresisto tefelista cu spitalele. Mai Horica minte mica, in Constanta e mare nevoie de medici bine pregatiti, carora sa le asiguri conditii pt a ramane si profesa in oras, deoarece e plin de incapabili absolventi de Spiru, Saguna, Cantemir sau Ovidius Cta, care abia stiu sa scrie sau sa citeasca, analfabeti functionali ca si tine. Acest ginere al lui Hondoreanu, servantul lui Dumitrache, carpa lui Stroe Felix si papagalul lui Palaz e un hot agramat. Mai bine il lasau pe gunoiul de Dragomir Cristinel, ca era turnator recunoscut si macar juca table
1
0
Horica, te-ai trezit si tu? Sau ti s-a intors cheita? Mai las-o sa iasa in fata si pe Mirela Matiiicheescuuu! Ca doar e fata bine pregatita! De Mazare!
2
1
Abia astept
3
2
Felicitari
2
2
Felicitari Presedintelui Tututianu! Se vede ca pentru conducerea CJC sanatatea este un domeniu important!
3
2
o poza cu presedintele in care este si el mai relaxat nu aveti? prea este incrancenat,prea serios,prea...Pare asa ca le stie pe toate si e maxim de concentrat...relax man
2
2
Nu mai vrem spitale particulare cu medici scoliti pe banda rulanta. Sprijiniti si investiti in Spitalul Judeteaneste care este suficient. Sunt suficient Euromaternaa, regina Maria . Parca cobiti sa se imbolnaveasca i copiii sa aiba medicii pe ce sa faca experiente si probe experimentale. in spitalele particulare din tarile civilizate orice serviciu medical este acoperit de asigurarea medicala dar noua ne trebuie mult timp sa ne intelegem pe noi ca oameni si care este de fapt menirea medicilor.
3
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218