REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.2° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
9.2° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Țuțuianu ATACĂ: îl CONTRAZICE pe Stroe și vorbește de INTERESE ascunse

Țuțuianu ATACĂ: îl CONTRAZICE pe Stroe și vorbește de INTERESE ascunse

Replica API 15 august 2020 | 16:02 4149

Felix Stroe a declarat, pentru Replica, că BPJ a respins candidatura lui Horia Țuțuianu pentru Consiliul Județean. Președintele CJ îl contrazice și vorbește de anumite interese ascunse. Mai mult, Țuțuianu a fost anunțat de schimbări cu o zi înaintea votului în BPJ, moment în care s-a iscat scandal.

"Dragi constănțeni, am fost patru ani în slujba dumneavoastră și tot ceea ce am făcut în această perioadă a avut la bază un singur scop, o viață mai bună pentru noi toți și familiile noastre. Am reușit, prin proiectele inițiate și implementate de echipa neobosită pe care am condus-o, să schimbăm în bine județul Constanța. (...)

"Am considerat că se impune să îmi asum aceste răspunderi până la capăt într-un nou mandat dedicat constănțenilor județului nostru", spune Țutuianu.

"În acest sens m-am pregătit să candidez pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța cu tot ce implică o competiție electorală. Interese mai presus de cele ale cetățenilor au condus la situația bizară în care trebuie să vă anunț că nu voi mai candida pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța" a completat șeful CJ.

Țuțuianu atacă: Decizia nu-mi aparține. A fost luată de Organizația Judeteană, din ratiuni numai de ei știute

Țuțuianu a precizat că hotărârea de a nu mai candida nu-i aparține. "Hotărârea de a nu mai candida nu-mi aparține, decizia fiind luată de reprezentanți ai Organizației Județene PSD Constanța, din rațiuni numai de ei știute. Respect deciziile partidului din care fac parte de 20 ani, asta neînsemnând că le aprob sau le accept ca atare, așa cum nu pot fi de acord cu afirmația

”Candidatura lui Horia a fost respinsă”, pentru simplul fapt că eu nu mi-am depus nicio candidatură, prin deducție logică, colegii mei nu au avut ce respinge", a mai spus Țuțuianu.

Voi continua să muncesc cu aceeași dăruire până la încheierea acestui mandat, dar nu mă voi opri aici pentru că există viață și dincolo de acest episod politic.Acest scenariu nepotrivit manierelor social-democrate, pus la cale de oamenii care mă asigurau de susținerea și colegialitatea lor, m-a făcut mai puternic și mă determină să reevaluez parcursul meu personal", a conchis președintele CJ.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
dupa degete? Stiam de blatul asta de 3 saptamani. Nu credeti ca e blat sa iasa Lupu la CJ si, ca pret, sa ramana Fagadau primar? Cereti-i lui Stroe sa-si dea demisia de la RAJ A inaintea localelor. Ia sa vedem...
0
0
Cine a montat toate reclamele cu HT?! Si cine le-a platit ?!
1
0
toti au interese ascunse.
1
0
sunt pesedisti sadea. Analfabeti, tupeisti si mai ales hoti !!! Muie cu cacat la amandoi dar cu predilectie muistului stroe !!!
2
2
mergea vrb prin targ ca pina la alegeri in dai jos pe actualul primar in functie si ca da ia akegerile te spanzurii pei e momentul sa o faci ,ca doar cine nu are batrani sai cumpere ,horica ai la o palinca si un pokeras pe la sinoie te aseptam
2
2
Nu si-a depus candidatura, a fost desemnat de porcul Stroe ca si candidat! Hai sa mai si gandim inainte sa aberam...
0
3
Nu e o problm nasule te asteptam la sinoie avem post de tractorist brazdar ,daca nu la vaci grajdar ca la cite nerealizari ai facut ptr mihai viteazu dumnezeu ti lea dat ,apropo cum facem cu pozelee dp panourile publicitare cu primarii din sate si comunele judetului ?asa aveai o sansa dp te poti angaja la Raja nu uita ati meriti soarta
7
4
Si daca nu ti-ai depus candidatura, cum dracului ai impanzit judetul cu bannere cu moaca ta ? Derbedeu, ca si aia cu care te combini... Demonstrezi inca o data ca decizia PSD-ului din Constanta a fost binevenita...
3
4

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369