REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Ţuţuianu: Cei care au considerat că sunt „uşor de ucis“ nu m-au cunoscut foarte bine

Ţuţuianu: Cei care au considerat că sunt „uşor de ucis“ nu m-au cunoscut foarte bine

Replica API 8 noiembrie 2018 | 00:45 330

Adrian Ţuţuianu

Senatorul Adrian Ţuţuianu, exclus din PSD, a declarat miercuri că aceia care au considerat că este "uşor de ucis" din punct de vedere politic nu l-au cunoscut foarte bine, adăugând că este un tip "foarte bătăios", motiv pentru care a şi obţinut rezultate în judeţul Dâmboviţa.

"Cei care au considerat că sunt 'uşor de ucis', ca să spun aşa, cred că nu m-au cunoscut foarte bine. Sunt un tip foarte bătăios, pentru motivul ăsta am şi obţinut rezultate în Dâmboviţa, am avut adversari foarte puternici. Vi-l aduc aminte pe Florin Popescu. Toată presa din România spunea că nu îl voi bate în 2012 şi l-am bătut. Ştiţi cum? Patru luni de zile din casă în casă şi vorbind cu fiecare om. Voi face şi acum aceleaşi lucruri, voi fi prezent în teritoriu, voi fi prezent printre oameni, la toate evenimentele organizate de administraţia publică locală, de administraţia judeţeană, de instituţii publice, de firme private şi voi fi prezent în fiecare localitate la întâlniri cu cetăţenii. Lucrul ăsta nu mi-l poate lua nimeni - contactul direct cu oamenii nu poate fi înlocuit de nimic", a afirmat Ţuţuianu, la Palatul Parlamentului.

Senatorul şi-a exprimat convingerea că sunt destui oameni în PSD care îi împărtăşesc demersurile, unii "la modul evident", iar alţii probabil că "nu vor avea acest curaj".

"Sunt foarte mulţi dintre cei care fac parte din Parlament, vorbesc aici de senatori, de deputaţi care împărtăşesc demersurile mele, unii dintre ei probabil că o vor face la modul evident în perioada următoare, alţii probabil că nu vor avea acest curaj. Unii dintre ei poate se gândesc că e mai comod să aştepţi să lupte alţii şi să vii apoi să te alături echipei. Eu sunt convins că se vor găsi destui oameni în PSD, dacă nu azi, mâine, poimâine, pentru că lucrurile nu se vor termina nici azi, nici mâine. Eu ştiu că am un război atât de greu, al cărui rezultat probabil că se va întâmpla peste luni sau peste un an de zile, dar nu am de gând să abdic", a susţinut Adrian Ţuţuianu.

sursa

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu ne-ar fi mai bine in uniunea Ruso-belarus, fara stat de drept, doar dai dreptul dupa ce furi din banul public. Ce lupta impotriva coruptei, libertate sa furi cat vrei . da todorel, tontonel, slugarel o lege croita pe masura lu dracnea si-a hotilor din jurul lui si, gata! Spalati, parfumati si cu bani luati! Prostii platesc furaciunile lor ca datorie publica!
2
2
ce mari realizari are d-l senator?plimbarile prin case?desigur ca e ofuscat acum dupa sutul in cur primit de la escrocul cocotat in tronul escrocilor comunisti.Asteptam meciul cu interes
3
3
Nu te-a ucis nimeni, te-ai sinucis fraiere. Te duci la Ponta si frecati menta impreuna!
6
4
Tutuianu, un alt veleitar, un alt fripturist care n-a reusit sa apuce si el o ciosvarta... Jalnica figura si individul asta...
6
2
nu o sa ramai in istorie!
6
2

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367