REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Țuțuianu l-a certat pe Dima de la ENEL: „Să se formeze echipe pe timpul nopții”

Țuțuianu l-a certat pe Dima de la ENEL: „Să se formeze echipe pe timpul nopții”

Replica API 23 martie 2018 | 22:16 450

La Prefectura Constanța, Comandamentul Județean pentru Situații de Urgență s-a întrunit din pricina codului galben de vreme rea, dar și a codului portocaliu de inundații pe fluviul Dunărea.

În cadrul discuțiilor purtate joi după-amiază, Horia Țuțuianu, președintele Consiliului Județean Constanța, a ținut să îl laude pe Nicolae Dima, inspector de protecţie civilă în cadrul Enel, pentru faptul că la ultimul cod de vreme rea nu au existat probleme precum în dățile anterioare. „Vedeți că se poate. Problema era la dumneavoastră”, a subliniat Țuțuianu.

Pe de altă parte, când președintele CJC l-a întrebat pe reprezentantul ENEL dacă au echipe de noapte pregătite, mai ales că vremea rea se anunță la noapte, Dima a răspuns scurt: „Nu avem echipe pe timpul nopții”. Atunci, președintele CJC a fost deranjat de răspunsul voalat al lui Dima și i-a cerut să rezolve problema cu cinci echipe. „Să fie luate măsuri, atunci. Există riscul să se întrerupă curentul la noapte. Așadar, să fie pregătite cinci echipe pentru a acționa în județ”, a subliniat Horia Țuțuianu.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ipotentul de prefect chiar nu stie! pilaf este. ai de capul lui
3
0
e coruptul ala din poza cu parul alb si ochelari? Vin controale pe santiere , patronii tin muncitorii la negru si fara echipament insa individul ala de la ITM cearta inspectorii care au curaj sa sesizeze neregulile. Nu te mai saturi de spaga bai ??? Nu iti este rusine sa pui femeile alea de la ITM sa se scuze ca au constatat nereguli. Imputitule
2
0
Nu este treaba lui Tutuianu sa coordoneze comandamentul de urgenta. Este treaba ipotentului de prefect chiar nu se stie!
3
0
Cei de la Enel nu isi fac treaba, lasa satele din judet fara curent cu zilele! Foarte bine a facut Tutuianu! Cineva trebuie sa ii traga de urechi!
0
3
Foarte bine. Enel-ul mereu au probleme!!!
1
2
Pt interventii de max urgenta apelati la ing Vrinceanu, e cel mai competent de la Enel, e the best!
0
0
Astia niciodata nu sunt pregatiti. Dn tutuianu , luati masuri urgente ca aceasta entitate sa isi faca treaba
3
1
Exact ca pe vremea lui Ceausescu sa ramai fara curent specimen cretinoid ce esti!!! Cade curentul nu e bine, ca se iau masuri, iar nu e bine...Si sa nu jignim cizmarii, au mai mult creier decat un bou de Ion Ion care se ascunde in spatele unor cuvinte
8
3
Tutuianu, copia lui Ceausescu? Doar cizmarul ala dadea ordine de felul asta. Dar apropo de cizmari: Tutuianu cunoaste sensul cugetarii Ne sutor ultra crepidam? Daca nu, exista internet. Corespondentele ramane sa le stabileasca singur, daca are vreun neuron valid...
5
5

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614