REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.3° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
9.3° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Ţuţuianu mai BAGĂ peste 100 000 lei în ACVARIUL din Constanţa

Ţuţuianu mai BAGĂ peste 100 000 lei în ACVARIUL din Constanţa

Replica API 6 august 2020 | 00:00 1355

Consiliul Județean Constanța a lansat o nouă licitație publică pentru construirea, organizarea și dotarea noului Acvariu ce va fi ridicat în curtea Complexului Muzeal de Științe ale Naturii Constanța. De data aceasta, valoarea totală a achiziției este de peste 120.000 de lei.

Consiliul Județean Constanța intenționează să achiziționeze servicii de verificare tehnică a documentației tehnico-economice (SF, PUD, PT+DDE, PAC, documentație as-built, proiect de monitorizare a comportării în timp, a documentaţiilor complete necesare depunerii, obţinerii şi predării către beneficiar a tuturor avizelor, acordurilor sau autorizaţiilor) pe perioada de execuție și implementare a proiectului “Construirea, organizarea și dotarea unui nou Acvariu în cadrul Complexului Muzeal de Științe ale Naturii Constanța”. Valoare totală estimată a achiziţiei este de 125.000 fără TVA.

Condiții de participare

Criteriul de atribuire al contractului este bineînțeles, „preţul cel mai scăzut”. Pot participa toţi operatorii economici interesaţi, indiferent dacă aceştia deţin sau nu cont în SEAP/SICAP. Atribuirea contractului se va realiza în conformitate cu prevederile art. 43 il din HG 395/2016, actualizată.

În condiţiile în care oferta declarată câştigătoare se regăseşte în catalogul electronic, achiziţia directă se va realiza prin intermediul SEAP/SICAP. Ofertantului câştigător i se va solicita, până la încheierea contractului, certificatul constatator emis de O.N.R.C., din care să rezulte că are capacitatea profesională de a realiza activitățile care fac obiectul contractului/achiziției.

Datele prevăzute în certificat trebuie să fie reale/actuale, la momentul prezentării acestuia.

Citește și:

Acvariul se va muta în casă nouă

Țuțuianu BAGĂ 10 MILIOANE de EURO în noul ACVARIU

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cocostarcul micinos, libidinos...Alupigus...
0
0
Sa ma scuipati in cur de la 1 mm
2
1
Domnul Horia Tutuianu a demonstrat ca interesul cetatenilor nu are culoare politica. Cu totii vom beneficia de aceste investitii, important este faptul ca dansul a avut viziunea si echipa cu care a putut sa implementeze aceste proiecte. Felicitari pentru implicare!
2
3
Retardat imbecil esti tutuianule. Ten gura de pusdariash.
2
2
Felicitari Horia! Nu mor caii cand vor cainii! Mergem inainte!
2
2
Foarte bine. Sa iasa ceva calumea. Ce, crede lumea ca poti sa faci si ieftin si bine? Sa ii vad cum le convine sa munceasca mult pe bani putini. Dar de comentat imediat se gasesc sa comenteze. Cumva credeti ca faimosul Casinou a fost facut cu bani putini ?
1
1
Felicitari!! Bravo!!Avem nevoie de un centru de atractie modern pt noi si turisti. Se vede munca depusa de intreaga echipa de la CJC!!
4
3
Bravo! Felicitari! Asta trebuie facut, investitii!!!
6
2
Prefectul Niculescu e un sobolan
5
1
Boule care esti tu bou, e clar ca faci referire la niculescu al tau, prefectura si pnl, adixa plm. Banii in tara asta nu trebuie bagati numai in drumuri, mai sunt si altele de facut in viata adra, boule
3
1
Constanta merge inainte! Bravo Horia Tutuianu! Nu mor caii cand vor cainii!
4
3
Daca face treaba, de ce face treaba, daca nu face treaba, de ce nu face... vezi cum e lumea....
5
2
Este o investitie bai tampitilor. Nu mai mancati rahat aiurea. Nici asa nu este bine? Omul baga banii in ceva pentru public.
2
1
Foarte bine, il felicit! Asa ar trebui sa faca toti, sa bage bani in investitii, nu in propriile buzunare!
1
1
un alt incompetent din psd , pe care chiar ca nu-l duce mintea... bai tampitule cu fatza de bolnav mintal , mergi pe drumurile spre si de la sate si lasa in plm pestisorii sa mai astepte...
3
2
Baga de la el ??
2
1
Chiar daca nu o sa mai fie tutuianu la cjc proiectul se continua. Nu va lasati pacaliti de laudele lui ca daca se incepe ceva se va continua. Nu a inventat tutuianu roata. Scapam de el la alegeri si de psd din orasul asta. Ati distrus tot orasul
6
0
Pai ce baga din buzunarul lui, tot din banii nostri, ca sa gasit firma carei convine, cu parandaratul cuvenit
6
1
Intre cei 100000lei si constructor este unu Hristu zis Cipanezu care asigura parandaratu la partid.
7
0

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369