REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.5° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.5° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Horia ȚUȚUIANU rămâne în PSD! A bătut palma pentru funcția de vicepreședinte la Consiliul Județean

Horia ȚUȚUIANU rămâne în PSD! A bătut palma pentru funcția de vicepreședinte la Consiliul Județean

Replica API 17 august 2020 | 00:20 5476

PSD a organizat o conferință de presă la sediul partidului pentru a face un anunt important: Țuțuianu rămâne în partid și va primi postul de vicepreședinte al Consiliului Județean.

Organizarea municipală condusă de Făgădau a depus luni, 17 august, la ora 15.00, listele de candidati. Marți, ora 10.00, va depune listele și Organizația Județeană. La Organizația Județeană lista e deschisă de Horia Țuțuianu care este prezent în continuare trup și suflet alături de PSD, conform spuselor lui Felix Stroe. "O să fie și vicepreședinte CJ dacă cetățenii ne vor acorda încrederea pentru un nou mandat", a spus Stroe.

„Echipa câștigătoare e Felix Stroe, președintele CJ și Decebal Făgădău, primar”

"Sunt om de echipă. Nu ascund faptul că în ultimele zile am fost contactat cam de toate partidele. Am dus multe bătălii politice în 20 de ani și mai ales în ultimii 4 ani. Sunt multe proiecte care trebuie duse la îndeplinire. Nu se vor putea duce la îndeplinire fără suportul PSD, a consilierilor județeni, a organizației județene. Mergem în continuare, suntem oameni maturi, cerebrali, cred că echipa câștigătoare e Felix Stroe, președintele CJ și Decebal Făgădău, primar. Cred ca niciun adversar politic nu are nicio șansă. Am construit împreună. Am fost, sunt și voi fi om de echipă. Am muncit prea mult ca să lăsăm pe alții să-și bată joc" a spus Horia Țuțuianu.

Făgădău: Mulți și-ar fi dorit să ne vadă șubreziți, slăbiți

„În viața oricărui partid apar momente mai bune și mai puțin bune. Dincolo de dezbaterea din ultimele zile, important e că azi ieșim uniți. Azi vorbim despre echipă, asumare, continuitate. Mulți și-ar fi dorit să ne vadă șubreziți, slăbiți. Așa zisa Dreaptă din Constanța nu face decât să accentuze vulnerabilități firești dintr-o organizație. Azi nu mai există așa ceva. Veți vedea o echipă puternică, formată din profesioniști", a spus Făgădău.

Referitor la decizia de a candida Felix Stroe pentru șefia Consiliului Județean, acesta a declarat: "Intrăm în această bătălie extrem de complicată. E normal să fie o analiză până în ultimul moment. Noi, organele de conducere, adică BPJ, am analizat care e varianta optimă pentru PSD, atât pentru județ, cât si pentru municipiu. Așa s-a ajuns la această decizie. Formula Țuțuianu era viabilă, nu a greșit Horia Tuțuianu cu nimic".

Țuțuianu: Ne-am dat seama cât de disperați sunt cei din dreapta pentru a darâma PSD

”E o bătălie politică cu partidele de dreapta. Am vrut să găsim cea mai buna formulă. Ne-am dat seama cât de disperați sunt cei din dreapta pentru a darâma PSD" a spus,la rândul său, Țuțuianu.

Făgădău s-a enervat

Făgădău s-a enervat după ce presa a cerut răspunsuri. Primarul a intervenit în cadrul conferinței și a lămurit: "Știu că presa caută declarații savuroase. Vă dau declarații savuroase. În momentul în care dl Teodor Stolojan s-a îmbolnăvit, am asistat la o piesă de teatru. Traian Basescu a câștigat 2 mandate de președinte al României. Noi n-am vrut piesă de teatru. De multe ori, în PSD au fost tensiuni. E o cutumă în PSD pentru că cei cu funcții în partid să candideze. Multe tensiuni au apărut. De multe ori se lasă o impresie aparentă de putere. Ești președinte Oganizației Județene, candidezi. Stroe e pregătit pentru multe funcții. Atât timp cât ocupi o funcție politică, trebuie să ai asumare. N-am vrut să facem o piesă de teatru. Să iasa Horia cu Felix de mână și să spună ca are o boală. Așa cum ne înghesuiți pe noi cu întrebările..., dar hai să nu deturnăm subiectul conferinței de presă", a spus Făgădău.

Iată lista candidaților:

Decebal Făgădău și-a depus candidatura pentru un nou mandat. Au fost, de asemenea, depuse și candidaturile pentru Consiliul Local.

Lista este deschisă de Costin Răsăuțeanu.

Aceștia sunt candidații:

1. Costin - Ioan RĂSĂUȚEANU, economist

2. Irinela NICOLAE, profesor

3. Perodin DEDE, jurist

4. Gabriel – Valentin PÎRVULESCU, inginer

5. Liviu MERDINIAN, medic

6. Ioana – Claudia DOBRE, economist

7. Cristian TINCU, economist

8. Marian – Octavian ȘERBĂNESCU, economist

9. Cristian MIHĂILESCU, inginer diplomat

10. Daniel GEORGESCU, inginer

11. Răducu POPESCU, profesor

12. Teodor PATRICHI, inginer

13. Aurelian – Marius MARIN, inginer

14. Ionel DAMIAN, jurist

15. Mihaela – Liliana HERDA, licențiat Științe Administrative

16. Cristian – Marius ANDREIAȘ, inginer

17. Petrică DUMITRU, electrician

18. George HOȘTINĂ, ofițer aviație

19. Sorin – Lucian IONESCU, economist

20. Gheorghe NACEADES, jurist

21. Cristina PAPAZIAN, economist

22. Daniela PRICOP – ENESCU, jurist

23. Luminița – Maria TRIFU, economist

24. Roxana – Consuela DOBRESCU, jurist

25. Nicolae – Bogdan NIȚĂ, inginer

26. Mihalache MUȘAT, manager turism

27. Mioara BURLACU, bibliotecar

28. Gheorghe ROHIAN, jurist

29. Victor – Gabriel STRATENIE, profesor

30. Nicu CIUCEA, tehnician

31. Ciprian PĂUN, inginer

32. Daniel DAREA, jurist

33. Giulihan BOLAT, economist

34. Romeo – Cosmin ION, jurist

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ca in fruntea orasului si judetului sa fie acesti pielea pulii, acesti analfabeti, acesti spagari ordinari ??? La toti trei, in special porcului stroe multa muie cu cacat !!!
0
0
pacat ca asta a facut mereu Psd.u a inlaturat valorile si a promovat lichelele
3
0
Multa moralitate si verticalitate la PSD! Numai curve politice! O sa aveti soarta PNTCD in curand!
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614