REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Ţuţuianu taie în stânga și în dreapta! Este nemulțumit de ce a găsit la Teatrul de Stat, dar critică și activitatea Delfinariului

Ţuţuianu taie în stânga și în dreapta! Este nemulțumit de ce a găsit la Teatrul de Stat, dar critică și activitatea Delfinariului

Replica API 26 august 2017 | 00:00 157

Horia Ţuţuianu, preşedintele Consiliului Județean Constanţa, a precizat că în urma auditului efectuat la Teatru de Stat au fost găsite deficienţe atât de natură economică, cât şi la înscrisuri şi înregistrări. Declarațiile au fost făcute după ședința de Consiliu Județean de pe data de 25 august.

Astfel, s-a dispus termenul de 1 noiembrie pentru ca actuala conducere să pună lucrurile la punct, să îşi formeze o echipă competentă managerial. După data de 1 noiembrie, CJC va organiza un nou audit pentru a vedea dacă au avut loc îmbunătăţiri. Preşedintele CJ Constanţa atrage atenţia conducerii că dacă vor exista în continuare deficienţe, conducerea teatrului va fi destituită.

Preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa doreşte să se efectueze o analiză a activităţii manageriale de la Complexul de Ştiinţe ale Naturii, fiind oarecum nemulțumit de aceasta. La începutul lunii noiembrie, Horia Țuțuoanu doreşte un raport privind modul în care a fost gestionat Delfinariul, cu situaţia încasărilor dar şi a angajaţilor şi a spaţiilor închiriate. „Voi vedea situația celor care au lucrat acolo și, în același timp, situația celor care au avut spații închiriate acolo. În noiembrie voi face o analiză punctuală. Veniturile la Complexul Muzeal de științe ale Naturii au crescut“, a declarat Horia Țuțuianu.

La Direcția de pază, Țuțuianu a precizat că încă nu s-a încheiat controlul la instituție, dar că în ședința CJC din luna septembrie va propune aleșilor județeni să fie nominalizată o persoană care să asigure conducerea interimară a Direcției.

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Un papagal acest Tutuianu.... Tic tac, Tic tac, cat de curand va face parte din istoria neagra a judetului. O sa i se traga scaunul de sub cur ca nu este capabil sa ocupe aceasta functie. FELIX STIE......
4
0
Cel mai slab presedinte de consiliu judetean si la propriu si la figurat
9
0
Asa Tutuiene, trebuie sa dai cu ei de pamant. Daca se poate in fiecare saptamana.
2
8
Ce aveti cu managerul Adi Balba de la Delfinariu? E cel mai tare manager- motociclist din Cta!
0
7
vai dar chiar ma spart la critoris acest Tutuianu.Un nimeni in drum un neica nimeni cu ifose de meneger.Inocent ajuns la conducera jud.
10
0
Don Tutu astia sunt toti din administratia cu pastai. Retea mare si prospera! Ce management, ce eficienta?
8
0
Intai trebuie sa dai si dupa aceea sa ceri
10
1
Organizez si eu controale pe unde pot ca sa ma creada nenea Stroe! Vine si vremea lui!
13
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614