REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.6° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.6° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Tzancă Uraganul, SOMAT de ANAF să-și achite obligațiile!

Tzancă Uraganul, SOMAT de ANAF să-și achite obligațiile!

Replica API 16 mai 2021 | 13:36 2944

Despre Tzancă Uraganul se spune că ar fi cel mai bogat manelist din România și că ar fi chiar milionar în euro, conform fostei lui soții, Mădălina.

Cu toate acestea, când vine vorba despre obligațiile fiscale, Tzancă nu mai are același entuziasm ca atunci când se pozează cu mașinile de sute de mii de euro din garaj.

Tzancă, două somații de la ANAF într-o lună

Tzancă Uraganul a rămas în urmă cu plata impozitelor. Pe 22 aprilie, Direcția Generală Regionlă a Finanțelor Publice Ploiești a emis o somație pe numele lui Andrei Velcu (numele din buletin al manelistului) prin care acesta este înștiințat că nu și-a achitat obligațiile fiscale și că dacă nu o va face în termenul necesar, ANAF ar putea solicita

recuperarea sumelor restante prin mijloacele legale, care pot ajunge la executare silită.

Nu este prima dată când Tzancă ajunge în această situație. Pe 10 martie, ANAF l-a citat din nou pe cântreț într-un anunț colectiv, amintindu-i că nu și-a achitat nici restanțele pe anul 2020 și că pe numele lui mai există o somație de plată emisă anul trecut, pe 13 martie.

A avut amenzi neplătite de aproape 30.000 de lei!!!

Se pare însă că plata taxelor și impozitelor este ultima grijă a manelistului. În ultimii ani, Velcu a devenit o mică celebritate printre angajații serviciului public de finanțe locale Ploiești, după ce a reușit să acumuleze amenzi în valoare de 28.146 lei(!!!), majoritatea acordate de poliția rutieră, pe care acesta nu le-a plătit niciodată.

În 2019, insitituția a obținut în instanță transformarea amenzilor în zile de muncă neremunerată, în folosul comunității. Instanța a admis cererea insitutuției iar Tzancă s-a ales cu 300 de ore de muncă în domeniul serviciilor publice din cadrul Primăriei Ploiești.

Manelistul, proprietar de Rolls și Lamorghini: ”Nu sunt așa de bogat precum se crede”

Averea lui Tzancă Uraganul a stârnit totuși, atenția fiscului, care în urmă cu doi ani a anunțat că-l va verifica pe manelist, mai ales după ce la un moment dat acesta a anunțat pe Facebook faptul că și-a cumpărat un Lamborghini și un Rolls Royce, mașini care costă împreună aproape o jumătate de milioane de euro. Atunci, Tzancă a declarat că nu este nici pe departe atât de bogat precum crede lumea.

“Nu ascund nimic, doar că nu sunt atât de bogat precum se crede. Sunt lăutar, nu ştiu ce vor de la mine. De cele mai multe ori, cânt de plăcere ori la prieteni, nu-i pot refuza. Mi-au stabilit impozit pentru bani pe care eu nu-i câştig la nunţi, mi-au zis că au dovezi din live-urile şi filmuleţele postate de diverşi pe Facebook-ul meu. Am 26 de ani, de unde să strâng eu averi la vârsta asta?”, a declarat Tzancă Uraganul, scrie wowbiz.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
era mai de ...renume si special !
0
0
cum dracu gasesc astia asa nume nu stiu, auzi Tzanca, zeci de ani daca ma gandeam nu puteam gasi asa nume
4
0
Care impozite;lautari si Horeca vor sa primeasca bani de la guvern pentru ca a venit COVIDul;cum sa dea ei vreun leu?,ii jigniti.
9
1
Restul foamea la greu.
8
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367