REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
10.4° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Ucigașii femeii arse într-o valiză, pe un câmp din Giurgiu, anchetați într-un alt dosar

Ucigașii femeii arse într-o valiză, pe un câmp din Giurgiu, anchetați într-un alt dosar

Replica API 13 mai 2021 | 00:00 1313

Cei trei ucigași ai femeii arse într-o valiză, pe un câmp din județul Giurgiu, vor fi cercetați și de procurorii DIICOT după ce anchetatorii care au instrumentat crima au constatat că victima a fost exploatată sexual de aceștia, scrie gandul.ro.

Sursa foto: jurnalgiurgiuvean.ro

De altfel, procurorii din Giurgiu au stabilit că cei își câștigau existența, în mod constant, din traficul de persoane. Pentru a se prostiua, Sabina Mircea era bătută în dese rânduri și obligată să-și vândă trupul într-un apartament din Militari Residence, închiriat de cei trei proxeneți.

Procurorii care le-au trimis în judecată pe surorile Silvia și Elena Constantin, dar și pe Giani Alexandru Dinu, amantul celei din urmă, pentru uciderea Sabinei Mircea, au disjuns, la DIICOT, o parte a dosarului care face referire la infracțiuni de trafic de persoane. În urma cercetărilor, procurorii au stabilit că Sabina Mircea obișnuia să se prostitueze pentru a-și întreține băiețelul cu handicap.

Cei trei au speculat slăbiciunile femeii, iar aceasta a ajuns să se prostiueze pentru ei, într-un apartament din Militari Residence, unde era păzită de Giani Dinu. Potrivit rechizitoriului întocmit de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu, acest Dinu a oferit anchetatorilor detalii legate de calvarul prin care trecea victima, care, pe lângă faptul că trebuia să le dea proxeneților toți banii încasați de la clienți, era bătută foarte des, de multe ori pentru motive inexistente.

Proxeneții o băteau cu bestialitate

„Silvia Constantin, zisă Samira, obişnuia să o bată pe Sabina cu palmele, pumnii şi picioarele. Elena o bătea şi ea tot cu palmele, pumnii şi picioarele, dar mai rar. Motivele pentru care cele două o băteau venea din faptul că le răspundea şi nu făcea curăţenie cum trebuie. Atunci când eram drogat după ce fumam marijuana, de două sau trei ori am lovit-o cu palma pe Sabina deoarece îmi răspundea urât sau mie mi se părea acest lucru fiind drogat şi nu percepeam corect realitatea”, a declarat Giani Dinu în fața procurorilor.

Ultima bătaie încasată Sabina Mircea s-a înregistrat la data de 30 noiembrie. După ce au lovit-o cu bestialitate, victima s-a refugiat în baie, unde a încercat să se sinucidă cu otravă pentru gândaci. Pentru că, din cauza multiplelor fracturi a intrat în comă, autorii au crezut că este moartă și au băgat-o într-un geamantan, după care au dus-o pe un câmp situat între localitățile Ghimpați și Valea Plopilor și i-au dat foc de vie.

Cei trei au fost trimiși în judecată, în data de 5 aprilie, pentru omor calificat si profanare de cadavre.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ei ar trebuii colectati ! in subteran , la munca si sa se distruga treptat intre ei !
1
0
e de la marihuana !!!!! ce nu intelegeti???
0
0
ai lasati este un mic procent restu munceste
0
1
Niste psihopati care nu ar trebui sa stea in puscarie pe banii contribuabililor
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218