REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.9° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.9° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Udrea ar vrea-o pe Boagiu la Primăria Constanţa

Udrea ar vrea-o pe Boagiu la Primăria Constanţa

Replica API 6 septembrie 2011 | 00:00 150

Chiar dacă de principiu a fost acceptat tandemul Chiru-Palaz,

Chiar dacă de principiu a fost acceptat tandemul Chiru-Palaz,

Întâlnirea de joia trecută, de la faimoasa terasă "Briceag", între liderii PDL de la Constanţa şi musafirii de la centru - miniştrii Elena Udrea, Traian Igaş, la care s-a adăugat prefectul Claudiu Palaz, a fost confirmată de mai mulţi participanţi. Chiar şi cei care nu credeau că Palaz a putut fi prezent la discuţii, întrucât vineri trebuia să ajungă la un eveniment în Alba Iulia, primesc o veste liniştitoare: "Am fost", a confirmat reprezentantul guvernului în teritoriu.

De altfel, potrivit unor surse democrat-liberale, Palaz a ajuns primul, însoţit de ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, iar ulterior a plecat cu ministrul de Interne Traian Igaş, care şi el trebuia să fie prezent, a doua zi, la Alba Iulia. Că or fi mers împreună, că n-or fi mers, nu ştim, însă au apărut elemente noi din discuţiile de la terasa situată în sudul litoralului. Astfel, faţă de cele prezentate anterior, există confirmarea că au participat mai toţi primarii PDL din judeţul Constanţa- Florin Mitroi de la Valu lui Traian,Vasile Delicoti de la Poarta Albă, Nicolae Anghel de la Castelu etc., iar înainte ca toată lumea să servească masa, a fost discutată chiar problema candidaţilor pentru Primăria Constanţa şi Consiliul Judeţean. "Doamna Udrea a fost foarte atentă la discuţii, interesată de subiect, iar într-un final a părut să fie de acord cu varianta tandemului Christian Gigi Chiru la Primăria Constanţa - Claudiu Palaz la preşedinţia Consiliului Judeţean. Totuşi, dânsa ne-a spus, la începutul discuţiei, că, din punctul ei de vedere, varianta potrivită pentru Primăria Constanţa ar fi candidatura Ancăi Boagiu (ministrul Transporturilor - n.r.)", ne-a declarat unul dintre primarii PDL participanţi la discuţii. Alţi reprezentanţi ai PDL Constanţa susţin însă că, până la urmă, tandemul amintit mai-sus a fost acceptat, de principiu. Până la alegeri însă, nu este exclusă nici o răsturnare de situaţie, aşa cum s-a mai întâmplat în cazul organizaţiei de la malul mării.

Alexandra ANTON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614