REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
17.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Udrea: Candidatul USL şi-a trimis tatăl să mă bruieze. O trimit şi eu pe mama, data viitoare

Udrea: Candidatul USL şi-a trimis tatăl să mă bruieze. O trimit şi eu pe mama, data viitoare

Replica API 30 noiembrie 2012 | 00:00 145

Elena Udrea (ARD), fostul ministru al Dezvoltării Regionale şi Turismului, aflată în campanie electorală în comuna nemţeană Ion Creangă, a fost interpelată de tatăl contracandidatului său pentru colegiul 4 pentru Camera Deputaţilor, Liviu Bratescu (USL). Intamplarea a fost descrisa cu amuzament pe contul de Facebook al Elenei Udrea, unde a fost postata si inregistrarea "incidentului", cu titlul "Povesti de campanie cu tati, din Ion Creanga". CNS TV pentru a nu da ochii cu mine, contracandidatul meu de la USL si-a trimis tatal sa imi bruieze o intalnire cu cetatenii din comuna Ion Creanga! Mare barbat, mare caracter! Ma gandesc serios sa o trimit si eu pe mama la intalnire cu Bratescu seniorul, data viitoare. :)", scrie Elena Udrea pe Facebook.

Imaginile arata cum, in mijlocul unui grup de copii adunati sa o vada pe Elena Udrea, apare brusc un barbat in etate, care o apostrofeaza pe candidata ARD.De ce n-ati votat in satul... comuna... orasul dumneavoastra? Ne pacaliti pe noi aici? In cadrul.. in momentul in care ati fost in guvern dvs. ati taiat pensiile, la salariile oamenilor, la copii... numai rau ati facut acestei tari", spune barbatul, recunoscut de cei prezenti ca fiind tatal candidatului USL Liviu Bratescu.

Dupa un schimb de replici cu Elena Udrea, la plecare, barbatul ajunge sa fie certat chiar de consatenii sai: "Si pentru ce ridicati tonul?". Elena Udrea candideaza din partea ARD in colegiul 4 deputati format din municipiul Roman si comuna Ion Creanga, unde a inceput mai multe proiecte, in timpul mandatului sau de ministru, pe care acum doreste sa le continue. Printre cele mai importante se numara cele legate de crearea locurilor de munca, prin atragerea de investitii, dar si reabilitarea termica a blocurilor.

Sursa: Ziare.com

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218