REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.5° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.5° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Udrea: "Cezar Preda să vorbească de mine când o reuşi să câştige alegerile"

Udrea: "Cezar Preda să vorbească de mine când o reuşi să câştige alegerile"

Replica API 18 martie 2013 | 00:00 139

Deputatul PDL Elena Udrea i-a transmis lui Cezar Preda, ca reacţie la declaraţia potrivit căreia moţiunea ei şi a Monicăi Macovei sunt "ghiocei", în timp ce moţiunea lui Vasile Blaga este "trandafirul viguros", să vorbească despre ea "când o reuşi să câştige alegerile". "Domnul Cezar Preda este colegul meu, suntem prieteni, îmi face plăcere să stau de vorbă cu el la o cafea, dar să vorbească de mine când o reuşi să câştige alegerile, când o reuşi să obţină voturi, personal sau în numele organizaţiei de la Buzău, să mi se adreseze sau să vorbească despre mine. Deci sunt de acord să discut cu toţi cei care au performanţă politică", a spus Udrea, potrivit Mediafax.

Întrebată ce părere are de faptul că există mai multe femei din PDL care nu o susţin şi chiar o contestă, Elena Udrea a spus că acest aspect "ţine de caracterul fiecăreia sau fiecăruia", subliniind că ea a susţinut mereu femeile din partid. "Votul pe 23 martie este o opţiune personală, însă este un lucru pe care acum îl putem vedea cu toţii: diferenţa dintre discurs şi ceea ce faci în mod real. Eu chiar sunt o femeie care a promovat femei, care a susţinut colege în cele mai înalte funcţii posibile şi, când a fost vorba de un vot dat în interiorul partidului, l-am dat întotdeauna pentru o femeie, dacă a fost în competiţie o femeie. Şi cred că lucrul acesta face diferenţa între cele care cu adevărat vrem să promovăm femeile şi să le dăm şansa să participe la deciziile care se iau în politică, la executarea deciziei politice - şi cele care folosesc culoarul acesta al discriminării şi lupta împotriva discriminării de gen doar pentru a-şi crea o tribună de la care să se afirme", a arătat Udrea.În timpul prezentării moţiunii, Elena Băsescu - care se regăseşte în grupul de susţinători ai Elenei Udrea - a spus că o deranjează atitudinea unor "doamne din partid", care folosesc feminismul doar pentru a ajunge la funcţii, atacând-o dur pe Andreea Paul, pe care a acuzat-o de "ipocrizie la cote neatinse". Elena Băsescu a arătat că "doamna Paul" a ajuns să îl critice pe fostul ei şef Emil Boc, al cărui consilier pe teme economice a fost.

Sursa:RTV.net

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367