REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.6° ConstanÈ›a Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.6° ConstanÈ›a Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Udrea: "Dacă Mazăre de la Constanţa se supără, Ponta nu mai intră în Republica Mazăre"

Udrea: "Dacă Mazăre de la Constanţa se supără, Ponta nu mai intră în Republica Mazăre"

Replica API 15 septembrie 2014 | 09:27 226

Baronii, temă de campanie pentru PMP

Baronii, temă de campanie pentru PMP

Liderul Partidului Mişcarea Populară (PMP), Elena Udrea, a afirmat sâmbătă, la Şcoala de vară a partidului, că premierul Victor Ponta este captiv baronilor locali ai PSD, a compromis ideea de tânăr în politică, iar educaţia "este făcută praf, în ideea probabil de a compromite cu totul noţiunea de doctorat şi de a face ca totul să fie o apă şi un pământ, pornind de la doctoratul său plagiat".

"Domnul Victor Ponta ar trebui să se considere un reprezentant al tinerei generaţii de politicieni. Eu vă spun că este din categoria "nu faceţi ca el". A compromis ideea de tânăr în politică. S-a aşteptat de la generaţia domnului Ponta, de la Victor Ponta, o reformă în primul rând în interiorul partidului. Victor Ponta este astăzi captiv baronilor lui locali. Dacă Mazăre de la Constanţa se supără pe Victor Ponta, Ponta nu mai intră în "Republica Mazăre". Dacă Oprişan de la Vrancea nu primeşte suportul, nu primeşte banii pe care îi cere de la Bucureşti sau sprijinul legat de Justiţie pe care baronii locali îl doresc, atunci domnul Victor Ponta va pierde voturile din Vrancea. La fel este peste tot unde există celebrii baroni locali ai PSD, care sunt cei care îl manevrează pe Victor Ponta. Victor Ponta nu este independent în propriul partid, este captivul acestora, se bazează exclusiv pe voturile pe care aceştia i le pot aduce şi ca urmare joacă aşa cum aceştia îi cer", a susţinut Elena Udrea. Tot Udrea a mai spus că Ponta are o problemă şi cu cei care merg în clasa întâi, şi care de luni se vor duce la şcoală şi nu vor avea manuale după care să înveţe: "Este prima dată în istoria post-decembristă când cei mici care merg la şcoală pe 15 septembrie nu vor avea manuale de pe care să înveţe. (...) Nu contează şcoala, nu contează tinerii, contează doar categoriile sociale care pot vota dacă mai primesc, aşa cum dădea Ceauşescu, în decembrie 1989, 10 lei la ajutorul social, 10 lei la pensie sau aşa cum a promis doamna ministru al muncii 5% de la începutul anului viitor pentru pensionari".

Alexandra VASILE

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614