REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.5° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
17.5° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Udrea: Dacă n-aş fi astăzi politician, aş fi în Piaţa Universităţii

Udrea: Dacă n-aş fi astăzi politician, aş fi în Piaţa Universităţii

Replica API 24 septembrie 2013 | 00:00 155

Deputatul PDL Elena Udrea a declarat, la emisiunea "Schimbă vorba" difuzată pe Gândul.info, răspunzând unei întrebări, că, dacă nu ar fi astăzi politician, ar fi în Piaţa Universităţii. Elena Udrea a fost întrebată unde ar fi în acest moment dacă nu ar fi în politică. "N-aş putea fi decât în politică, aşa, ca activitate principală, din punct de vedere al carierei. Pe de altă parte, spuneam într-o discuţie că, dacă n-aş fi astăzi politician, aş fi în Piaţa Universităţii", a răspuns ea.

Solicitată să precizeze împotriva cui ar demonstra, Udrea a spus: "Împotriva sistemului, a ceea ce se întâmplă în România de 23 de ani şi împotriva unei mentalităţi. (...) Da, am făcut şi fac parte (din sistem - n.r.), însă nu toţi cei care fac parte din sistem seamănă cu sistemul. Eu am intrat în politică pornind de la o stare de spirit ca a celor din Piaţa Universităţii, numai că atunci, în 2004, nefiind o Piaţă a Universităţii, am ales Alianţa DA la vremea aceea, însă am intrat din aceeaşi stare de frustrare şi din aceeaşi dorinţă de a schimba ceva pe care o au mulţi din Piaţa Universităţii".

Referitor la cei care manifestează în această perioadă, Udrea a apreciat că aceştia îşi doresc mai mult decât să oprească proiectul privind Roşia Montana, să obţină o pistă de biciclişti sau o lege care să determine strângerea câinilor fără stăpân de pe stradă, ea opinând că este vorba de o mişcare de protest la adresa a ceea ce se întâmplă în România de 23 de ani. "Mă bucur că au început oamenii aceştia să aibă atitudine. (...) Ce societate e aceea în care oamenii nu ies să-şi exprime în mod public şi solidar cerinţele, dorinţele lor?", a mai spus ea.

sursa: mediafax

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102