REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Udrea: Dacă se va înfiinţa un partid al Mişcării Populare, e necesară o colaborare între PDL şi acesta

Udrea: Dacă se va înfiinţa un partid al Mişcării Populare, e necesară o colaborare între PDL şi acesta

Replica API 5 iunie 2013 | 00:00 186

Deputatul PDL Elena Udrea a declarat, marţi, că libertatea de exprimare în PDL a fost întotdeauna permisă, că discuţiile din partid privind unele excluderi nu au legătură cu Mişcarea Populară şi că, dacă se va înfiinţa un partid al Fundaţiei, este necesară o colaborare între PDL şi acest partid. "Dacă electoratul va semna pentru înfiinţarea partidului, probabil că într-o lună se pot depune documentele, însă asta o ştiu cei de la Mişcarea Populară", a spus Udrea, care a negat că ar merge într-o lună la acest partid.

Ea a mai spus că "libertatea de exprimare în PDL a fost întotdeauna permisă" şi nu crede că este o legătură între ceea ce s-a întâmplat în PDL cu ceea ce este la Mişcarea Populară. "Nu cred că ar trebui să legăm ce se întâmplă în PDL cu ceea ce se întâmplă la Mişcarea Populară, în sensul în care nu cred că sancţionarea sau nesancţionarea unor membri ar trebui să aibă legătură cu construirea partidului Mişcării Populare. Dar, dacă acest partid se construieşte, din punctul meu de vedere, este necesară o colaborare cu acest partid, între PDL şi Mişcarea Populară, aşa cum PDL ar trebui şi colaborează cu Forţa Civică, cu PNŢCD", a apreciat Elena Udrea.

Ea a menţionat că PDL trebuie să aibă "o preocupare în a deveni catalizatorul dreptei româneşti", pentru că "nu există partid mai puternic, cu structuri mai bine construite în teritoriu decât PDL".

Udrea vorbit şi despre orgoliile liderilor de dreapta şi despre un candidat comun pentru prezidenţiale. "Este o realitate pe care nimeni nu o mai contestă, liderii de centru-dreapta sunt de regulă foarte orgolioşi. Fiecare crede că poate sau că poate el însuşi să fie cel care să conducă un proiect unic al dreptei româneşti", a spus Elena Udrea.

Ea a arătat că este important să fie găsit un candidat credibil pentru prezidenţiale. "Dacă ne decidem că mergem cu un candidat comun la prezidenţiale, atunci contează mai puţin cine cu cine s-a certat. Important este să găsim candidatul cel mai credibil, care să fie capabil să atragă cel mai puternic segment de electorat şi cu toţii să sprijinim acel candidat pentru a avea şanse la alegerile prezidenţiale din 2016. Altfel, stânga câştigă detaşat de pe acum", a adăugat Udrea.

sursa: mediafax.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614