REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
11.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Udrea: Deocamdată avem candidat la Preşedinţie. Tehnic, Diaconescu poate fi schimbat

Udrea: Deocamdată avem candidat la Preşedinţie. Tehnic, Diaconescu poate fi schimbat

Replica API 14 august 2014 | 00:00 200

Preşedintele PMP, Elena Udrea, a declarat miercuri, în emisiunea "Evenimentul Zilei", de pe B1 TV, că unii colegi din partid au alte opinii cu privire la candidatul ales pentru alegerile prezidenţiale, precizând că tehnic, Cristian Diaconescu poate fi schimbat cu un alt nume.

"Pentru că discuţiile din ultimele zile au pus la îndoială candidatura domnului Diaconescu, însă noi am avut şi astăzi o întâlnire la partid şi candidatul este domnul Diaconescu. Ca în fiecare partid, mai sunt discuţii din teritoriu, colegi care au opinii", a afirmat Elena Udrea.

"Există o dorinţă de a bloca un candidat la preşedintelui Traian Băsescu, de a prelua electoratul lui Traian Băsescu atât de către candidatul ACL, cât şi de către Monica Macovei, fără să se asocieze cu Traian Băsescu explicit. Acest lucru se poate face dacă compromiţi candidatul partidului preşedintelui. Apar tot felul de intoxicări, cărora unii dintre colegii noştri le cad pradă", a mai spus Udrea.

Potrivit acesteia, Cristian Diaconescu poate fi schimbat, tehnic, cu un alt candidat pentru Preşedinţie, în prezent partidul fiind în proces de strângere de semnături.

"Tehnic este posibil să fie schimbat, legal. Sunt foarte atentă ca soluţia pe care partidul o acceptă să fie şi cea mai bună. Eu am propus Cristian Diaconescu, acum suntem în proces de strângere de semnături. Dar nu există nici măcar o sugestie de lipsă de mobilizare în partid. Noi va trebui să fim mult mai activi, mai prezenţi. De când s-a stabilit candidatul la ACL nu mai avem decât Ponta şi Iohannis. Evident că avem nevoie de o vizibilitate mai mare pentru candidatul nostru, în aşa fel încât să contăm în această bătălie politică", a mai spus preşedinta PMP.

sursa: B1 TV

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614