REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
12.3° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Udrea, dezvăluiri despre sarcină, după cele mai recente imagini apărute cu ea şi Bica

Udrea, dezvăluiri despre sarcină, după cele mai recente imagini apărute cu ea şi Bica

Replica API 7 martie 2018 | 01:20 981

Fosta blondă de la Cotroceni, Elena Udrea, face dezvăluiri incendiare în miez de noapte. În direct la România TV, la emisiunea lui Victor Ciutacu, Udrea a vorbit despre sarcină, dar şi despre locul unde se află în Costa Rica.

"Am făcut poze în San Jose în capitală. Acolo stăm noi, în San Jose, în Capitală. În acele poze eram în afara oraşului. Nu stau cu Alina Bica. Eu stau la hotel acum. În primul semestru de sarcină voi căuta o locaţie mai caldă. Am o lipsă de poftă de mâncare. Am slăbit vreo două kilograme. Sunt bine în privinţa greutăţii. Mă aştept însă să iau proporţii. E conformată medical sarcina mea. Sunt servicii medicale la standarde cel puţin ca în România. Mi s-a recomandat să am linişte măcar în primul semestru de sarcină. E bine să mai stau aici ca să fiu sigur că evolează bine sarcina", a spus Udrea care a anunţat de ce nu se întoarce în România.

"E bine să stau liniştită şi să nu fiu în nebunia de la Bucureşti. Eu nu sunt fugită, nu mă ascund. Nu am nicio restricţie. Dacă ştiam că sunt aşa interesante, puneam chiar eu de la început. Se vrea coperirea scandalurilor reale cu care vă confruntaţi la Bucureşti", a anunţat Udrea.

Vezi şi:

https://www.replicaonline.ro/au-aparut-primele-imagini-cu-udrea-si-bica-in-costa-rica-e-la-fel-de-neburtoasa-347887/

sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu va duce sarcina pana la capat, ii va muri in burtica. La varsta hoastei....
0
0
Marilena chelaru este un suflet curat si frumos nu o baga in aceeasi oala cu pippidi si udrea..siktir pacatosilor
1
0
ELENA TREBUIE SA RASPUNDA , DAR NU SINGURA !!!!! ALATURI DE BASESCU , VIDEANU , BOC , OLTEAN, CRINUTA DUMITREAN ,SI ALTI HOTI CELEBRI CARE O PUPAU IN CUR SI ACUM SE FAC CA NU O CUNOSC . TOATA GASCA LA PUSCARIE .....DACA ELENA SEMANA CU MARILENA CHELARU SAU PIPIDI , NU O MAI CAUTA KOVESI .....DAR DACA E BUNA .....
3
0
Punem pariu ca panarama asta blonda o sa-si faca plozii marinari ?
3
1
mai pupati-o si-n cur, ce tot nu aveti loc de ea, tranca - fleanca toata ziua
1
3
ALO TARANCA DE LA CURUL VACII , SERVICIILE APROAPE CA IN ROMANIA ? AI VRUT SA ZICI POATE CA SUNT SERVICIILE CA IN HONDURAS SAU ECUADOR . SA DEA DUMNEZEU SA RAMANETI ACOLO TOATA VIATA , SA NU MAI CALCATI IN EUROPA ! HAI IN TARIILE BANANIERE CU VOI !
4
1
E rea Kovesi ca vrea ca aceste hoate si ordinare sa dea socoteala pt devalizarea tarii? Trebuie indepartata Kovesi ca sa poata acesti mafioti sa fure in liniste inca 28 ani?Raspunsul indus de televiziunile si ziarele corupte este DA. Kovesi e omul rau care a devalizat si distrus tara, Kovesi a furat miliarde de euro prin toate ministerele si primariile, Kovesi trebuie inlaturata, nu jigodiile astea din care televiziunile si ziarele au facut vedete,au facut modele aratandu-ne posetele care valorau cat o garsoniera la mana acestor hoate,bani furati de la poporul care voteaza in draci hoate si ma
4
0
S-au terminat medicii din rominia -a plecat sa si cheltuie banii depusi prin rep panama sauchiar in costa rica
3
0
A furat pana nu a mai putut si acum se da lovita
7
1
Ce botic are Elena!!!!
8
1
Poate are copil cu Bica
12
1
Da' de ce e bine sa stai tu linistita? Ce,cand furai nu erai linistita? Hai la targsor sa vezi ce linistita o sa stai! Intreab-o pe ridzi! Si ea schelalaia ca are copii si ce bine s-a linistit la parnaie.Hai frumoaso la parnaie sa inveti sa le cosi la gemeni imbracaminte.Si nu uita sa achiti prejudiciul.
8
1
Sa ramana acolo suflete ratacite printre straini sa nu mai auzim de ele pe meleagurile noastre sfinte
11
2
Curvele astea doua, la pachet cu pejtele lor baselu.
16
4

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218