REPLICA ONLINE CONSTANTA

14° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
14° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Udrea: Hotărâsem să nu fac parte din Guvernul Ungureanu, pentru că devenisem ţinta principală a atacurilor

Udrea: Hotărâsem să nu fac parte din Guvernul Ungureanu, pentru că devenisem ţinta principală a atacurilor

Replica API 13 februarie 2012 | 00:00 233

Vicepreşedintele PDL Elena Udrea consideră că "era rău" să fi rămas ministru, întrucât devenise "ţinta principală" a atacurilor, ea menţionând că, şi dacă nu s-ar fi ajuns la decizia de retragere a tuturor miniştrilor PDL, hotărârea sa de a nu face parte din Cabinetul Ungureanu era luată.

Întrebată, la B1 TV, dacă era bine sau rău să fi rămas în funcţia de ministru, Udrea a răspuns că "era rău", pentru că devenise deja ţinta principală a atacurilor opoziţiei.

"A fi ţintă principală, a fi atacată în permanenţă era o mare vulnerabilitate şi o erodare puternică, la care nu mai aveam cum să fac faţă. Nu poţi în fiecare zi, de dimineaţă până seară, să vezi pe televizor acelaşi lucru, tot felul de manipulări ... Şi atunci şi pentru mine decizia de a nu face parte din actualul guvern era una care trebuia luată de urgenţă , plus că, indiferent dacă se ajungea la această formulă - care, după mine, este cea mai bună, şi anume toată echipa lui Emil Boc se retrage odată cu el şi vin alţi miniştri în locul nostru - chiar dacă nu s-ar fi ajuns la această decizie, hotărârea mea era luată de a nu face parte din Guvernul Ungureanu, pentru a nu-i crea o sensibilitate de la început, pentru a nu da posibilitatea opoziţiei lui Voiculescu să atace noul guvern prin simplul fapt că în acest guvern s-ar fi aflat Elena Udrea", a spus ea.

sursa: mediafax.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218