rss

Anul XVI Nr. 3830 (3881), 21 mai
Categorii
CLICK AICI pentru varianta WEB

„Marile proiecte ale Constanţei sunt semnate de mine”

Udrea îl regretă pe Mazăre: „În Mamaia se simte lipsa unui primar”

Elena Udrea

Au îngropat securea ascuţită în politică, fiind uniţi prin suferinţa controlului judiciar. Este vorba despre Elena Udrea, Radu Mazăre şi Nicuşor Constantinescu. Fostul ministru al Turismului, faimoasa blondă care a „luminat” lumea politică, se află pe litoral, cazată într-un complex de 5 stele de lângă Năvodari, Arena Regia, motiv pentru care nu a ratat ocazia de a se întâlni cu primarul demisionar al Constanţei dar şi cu preşedintele suspendat al CJC. Între întâlniri, plajă şi distracţie în cluburi de fiţe, Udrea a dat şi cu subsemnatul la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanţa, culmea!, în aceeaşi zi cu Radu Mazăre şi Sorin Strutinsky. Mazăre s-a ascuns de ochii lumii, preferând să se mai plimbe prin urbea de la malul mării în speranţa că scapă de camere. De cealaltă parte, fostul ministru a vorbit despre situaţia litoralului, precizând că se vede lipsa unui primar.

Elena Udrea se relaxează pe litoral de mai bine de o săptămână, fiind cazată la Arena Regia, din apropiere de Năvodari. Cu ea mai sunt mama acesteia, finii, dar şi alţi colegi din Parlament, cu familiile. Programul ei începe în fiecare dimineaţă la fel, cu sport pe plajă, după care distracţia curge de la sine. Însă, marţea şi vinerea trebuie să-şi reamintească faptul că este cercetată penal, motiv pentru care dă cu subsemnatul la IPJ Constanţa. Aşa s-a întâmplat şi în dimineaţa de 7 iulie, când Udrea a venit într-o ţinută lejeră şi cu un machiaj fresh, declarând că staţiunea Mamaia nu mai este cum a fost, simţindu-se lipsa unui primar. „Probabil că lucrurile se vor degrada pe măsură ce trece timpul. Am văzut construcţiile acelea pe nisip, pe care le-aş demola pe toate, aşa cum începusem să o fac. Însă, cred că mai important acum este ca ceea ce există să fie întreţinut, să existe agrement pentru cei care vin pe litoral, plajele să arate bine. Eu alerg în fiecare dimineaţă şi este foarte greu să alergi pe plajele din Mamaia pentru că unele sunt pregătite, altele nu. Nu există o coordonare, nu există o atitudine unitară în modul cum arată plajele de pe raza Mamaia – Năvodari. Ar trebui plaje curate, locaţiile să fie pregătite pentru sezonul estival, curăţenie în staţiune, drumuri reparate”, a declarat Elena Udrea.

„Nu se poate să te duci spre Năvodari şi să fie tot drumul spart!”

Fiind cazată în apropiere de Năvodari, Elena Udrea a fost nevoită să parcurgă drumul ce arată precum după bombardament, fiiind, desigur, nemulţumită. „Nu se poate să te duci spre Năvodari şi să fie tot drumul spart. Se lucrează, este un proiect pe care l-am finanţat când eram ministrul Dezvoltării. Am semnat contractul împreună cu preşedintele Consiliului Judeţean, cu domnul Nicuşor Constantinescu. Acum, totul este blocat. Şi mă întreb aşa: când vrem să distrugem ceva, ne gândim dacă avem ce pune în loc? Pentru că este simplu să strici, problema este cum facem să şi reparăm”, a mai spus aceasta.

Udrea, la cafele cu Mazăre şi Constantinescu

Timpurile în care cei trei se atacau şi lansau săgeţi într-o veselie se pare că au apus, fiind acum înlocuite de sentimente ceva mai bune. Fostul ministru al Turismului a spus că, dincolo de vrajba politică, ei s-au înţeles bine ca şi oameni de admnistraţie. Şi, dacă tot se află la mare, de ce să nu bea o cafeluţă împreună? Astfel, duminică seară, 5 iulie, Udrea s-a întâlnit cu Radu Mazăre la Kaboo Beach şi luni seară, 6 iulie, cu Nicuşor Constantinescu, la Breeze, din Mamaia, dar, potrivit unor surse, şi la Cafe del Mar. „Da, l-am văzut pe domnul Mazăre (Radu Mazăre – n.r.) în una din seri şi am vorbit despre asta, despre ce se întâmplă în Constanţa şi în staţiuni. M-am văzut şi cu domnul Nicuşor Constantinescu. De asemenea, am tot vorbit despre proiectele care s-au început în timpul mandatului şi care nu se mai termină. Din păcate pentru constănţeni, nu se mai termină. Am stabilit să ne întâlnim, am fixat aceste discuţii, aceste întâlniri şi, probabil că, dincolo de disputele politice, ca oameni de administraţie am avut o colaborare, decât ce se întâmplă acum. Adică, totuşi, marile proiecte din Constanţa s-au semnat de către mine şi domnul Constantinescu sau de mine şi domnul Mazăre. Marile proiecte cu Ministerul Dezvoltării. Probabil că în urma acestei colaborări, chiar dacă politic nu ne-am agreat, că asta e politica românească pentru că ea înseamnă mai mult dezbinare şi conflict decât construcţie, având în vedere relaţiile de colaborare ca oameni de administraţie, faptul că sunt totuşi musafir în Constanţa, am putut discuta cu dânşii şi sta la o cafea. Eu mai stau, dacă mai am ocazia să mă văd cu dânşii, cu mare plăcere”, a spus ea.

„Efectul Mazăre însemna foarte mulţi turişti în Mamaia”

Întrebată dacă ea consideră că se simte lipsa lui Radu Mazăre, care ştia să atragă turiştii, Udrea a răspuns: „Eu cred că important este efectul. Efectul Mazăre însemna foarte mulţi turişti în Mamaia. Acum că era pe gustul meu sau nu, nu mai contează. Contează că Radu Mazăre era un primar care reuşea să atragă turiştii pe litoral. Vom vedea ce se va întâmpla vara aceasta şi vara viitoare. Temerea mea este că, dacă lucrurile vor continua aşa, Mamaia va pierde statutul de prima staţiune din punct de vedere al numărului de turişti”. Însă, vacanţa continuă, din câte se pare, toată luna iulie. Doar săptămâna viitoare va merge pentru câteva zile la Bucureşti. „Păi cam stau aici, pe la voi. La începutul săptâmânii viitoare voi fi la Bucureşti şi spre sfârşitul ei iar vin la Constanţa. Voi face turism pe litoralul românesc şi în Dobrogea. O să iau copiii şi o să-i duc să vadă mănăstirile, Delta, dacă tot sunt aici. Astăzi (marţi, 7 iulie – n.r.) mă duc pe plajă unde mă aşteaptă finuţele mele. De dimineaţă mă strigau: naşa, naşa vrem pe plajă, nu ştim ce treabă ai tu cu Poliţia, dar noi vrem pe plajă şi le-am trimis cu mama. Voi asta acolo, mai sunt şi colegi din Parlament, nu vă spun numele, nu-i pârăsc şi pe ei. Sunt cu copii, cu familii. La Năvodari stăm”, a declarat Udrea. Dacă nu ar fi fost sub măsura controlului judiciar, oare ar fi ales tot litoralul românesc? „Pe de oparte îmi place să vin pe litoralul românesc, pe de altă parte, orice fac sunt fotografiată, apar la televizor. Dacă eram în costum de baie, de ce umblu în costum de baie, dacă nu fac plajă, de ce nu fac. Dacă merg într-un restaurant, de ce merg, dacă nu merg, de ce nu m-am dus şi tot aşa. Oricum aş da-o, e rău. Asta e, încerc să mă adaptez, să fiu şi pe litoral, să fac faţă exigenţelor presei, opiniei publice”, a răspuns ea. De precizat că Elena Udrea nu se află la mare cu iubitul, Dan Valentin Chifu, întrucât acesta s-ar afla în SUA.

Liliana CHIRU

miercuri, 8 iulie 2015207
Comentarii

02acest mazare,un dezastru(8 iul 22:07)
Nu l.a interesat de oameni.Se dadea cu zmeul,iar oamenii mureau sub nadul lui inecat,pe strazi,carnagii,caci nu a vrut ordine si disciplina.Se numeste neglijenta in serviciu.Au murit oameni,iar lui nu i.a pasat.A lasat in urma lui,la primarie,dezastru mondial.A distrus tot.
12Va place ....(8 iul 17:17)
sper ca sante-ti multumiti ce justitie avem ! asta se distreaza de mama focului, o doare exact in .... ptr. ce spune lumea ca si jigodia de base si tot clanu atat timp cat camila nu-si face treaba decat in interesul lor SI ATAT !
03constantean(8 iul 16:57)
Mamaia trebuia sa fie preluata ca statiune de Bucuresti. Mazare le-a taiat macaroana si bine a facut, constantenii din mamaia nu au cum sa aibe buletin de bucuresti. Mazare se face vinovat ca nu a incurajat investitiile sperand ca portul ii va aduce venituri dar s-a inselat iar constanta este acum un oras plin de ospatari. Cei ce vor venii vor face altceva ? Nu cred.
12dan(8 iul 16:56)
Cine se aseamana se aduna!
00pt.iovu(8 iul 15:56)
un miuit scurt acolo cand comandante era crita poate a dat si pastaie!
05zeus(8 iul 14:13)
in loc sa recuperati ce a furat , o bagati mereu in seama , halal democratie.
04golanisme(8 iul 09:30)
Oameni de acelasi tip, cu preocupari comune, adica, golanisme. Nu se culca cu cei doi ?: ca aceasta consolare sa fie perfecta.
05iovu(8 iul 09:16)
i-o fi tras-o?!
012ION(8 iul 09:10)
MAZARE A FOST ALATURI DE OAMENII TIGANI,E PLIN ORASUL DE TUCIURII CARE AU OCUPAT TOT CENTRUL CONSTANTEI.CU ASTA AM RAMAS DE LA MAZARE.
09petrica(8 iul 09:04)
sa te iei de mana cu el si sa va duceti unde a dus mutu iapa
06un constantean(8 iul 09:01)
prima data cind m-am gandit ca Mazare e prost a fost atunci cind l-am vazut ca se ia de doamna Udrea si banii erau la ea!
06genocid(8 iul 08:41)
Un primar sub ochii caruia mor oamenii,nu este nici macar,om.Nici fizic nu a fost langa oameni.Primarii trebuiue sa vibreze la necazurile si problemele oamenilor.
010Cezar(8 iul 08:10)
Iaca noi nu va ducem lipsa tigancuso vopsita in blond,nici tie,nici lui Mazare. Probabil voua va lipseste o functie care sa-i faca pe oamenii prosti sa creada ca sunteti pe masura functiei,adica importanti. Uite ca nu sunteti importanti,de fapt sunteti nulitati in curs de a fi uitati. Cateii comunitari se vor pisa pe picioarele voastre si nimeni nu va baga de seama. Pa tu, Nutzi !
013admirator(8 iul 07:32)
rau a ajuns, daca se intilneste cu astia... Mazare o facea albie de porci anii trecuti si ea... isi merita soarta!
112ramseses circarul(8 iul 07:13)
Ar trebui sa stea multi ani in spatele gratiilor acesti penali si sa li se confiste tot ce au furat Mamaia este un cartier de blocuri nu o statiune
19ia o n gura muisto(8 iul 06:51)
impreuna cu protectorul tau base dar nu uita si de lingaii vostri...
010Ctean(8 iul 06:12)
Parca nu mai avea bani ,nu ia ti luat banii alo institutiile statului ce dracu faceti.
09gill(8 iul 02:30)
fasoleala .
014rahova(8 iul 02:23)
lasa ca va inatlniti la parnaie cat de curand !!!
mai mult...Replica
21 mai 01:03ReplicaTucan s-a trezit cu 20 de tineri din Palas pe proprietatea de la Năvodari! Au intervenit Poliţia şi firma de pază

A intervenit Poliţia la proprietatea lui Jean Paul Tucan! 20 de tineri, mulţi dintre ei minori, au fost scoşi de pe...4077

21 mai 00:00ReplicaSCANDAL în Mamaia! Tânăr DESFIGURAT de un bărbat GELOS: Mi-a ATINS PRIETENA!1431
21 mai 00:00ReplicaSe prăbuşesc copacii în Constanţa! Răspunsul de la Spaţii Verzi: Nu există contract pentru acest serviciu!682
21 mai 00:00ReplicaCFR Marfă, obligată să plătească norma de hrană echipajului de pe nava abandonată ‘Eforie’

Cum „papă” banii ferry-boat-urile „Mangalia“ şi „Eforie” , ultimele vestigii ale unei flote?! Au rămas...511

21 mai 00:00ReplicaMINCIUNILE unui ŞOFER, PRINS cu PERMIS de CONDUCERE FALS: 'Am completat nişte formulare în Bulgaria'1004
21 mai 00:20ReplicaClaudiu Manda: România are nevoie de patrioţi adevăraţi312
21 mai 00:00ReplicaFUGARUL RADU MAZĂRE A AJUNS LA PENITENCIARUL RAHOVA!

Fostul primar al municipiului Constanţa Radu Mazăre a fost adus la Penitenciarul Rahova, luni, 20 mai, după ce a fost...1552

21 mai 00:00ReplicaCopii de la centrele de plasament din Constanţa, invitaţi de Semiluna Roşie la tradiţionala Cină de Iftar - VIDEO368
21 mai 00:00ReplicaInspectorul CNA de la staţia din Constanţa îşi cere drepturile în instanţă. A dat în judecată autoritatea publică209
21 mai 00:00ReplicaMicuţă sportivă din Constanţa, DUBLĂ CAMPIOANĂ NAŢIONALĂ la Ju-jitsu!

Sfârșitul de săptămână a fost prilej pentru sportivii practicanți de arte marțiale de a se întâlni, din nou,...234

21 mai 01:09ReplicaPescador turcesc, la braconat în apele teritoriale ale României. A fost oprit cu FOCURI de ARMĂ! Trei marinari au fost răniţi, nava s-a scufundat! VIDEO2153
21 mai 01:08ReplicaFemeie în şoc anafilactic de la Furazolidon! A intervenit elicopterul SMURD2031
Vremea
23.9°15° - 24.3° marţi, 21 mai 2019
ploaieUmiditate: 47%
Vânt: 2.9 m/s din S
Presiune: 1012.02 milibari

Loto
6/49111524252643
5/402522253112
joker31419284413
Horoscop
mai mult...SPSportRT
21 mai 00:00SportAstra Giurgiu a învins-o pe ACS Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, scor 3-2

Astra Giurgiu a învins-o pe ACS Sepsi OSK Sfântu Gheorghe cu scorul de 3-2 (2-1), luni seara, pe teren propriu, în...149

21 mai 00:00SportLazio - Bologna 3-3. Spectacol pe "Olimpico". Oaspeții s-au salvat de la retrogradare

Bologna va juca în Serie A şi în sezonul viitor. Echipa lui Sinisa Mihajlovic a făcut 3-3 cu Lazio în deplasare şI...130

20 mai 23:53SportFlorian Walter, fostul acționar al lui Dinamo, a murit

Florian Walter a murit duminică, 19 mai, în jurul orei 22:00. Avea 56 de ani. Fostul investitor de la Dinamo, Petrolul...2383

20 mai 23:52SportFCSB - CFR Cluj 1-0. Victorie de palmares a roș-albaștrilor. Teixeira a înscris golul campionatului

FCSB - CFR Cluj 1-0. Roș-albaștrii au obținut o victorie de palmares în fața campioanei. Filipe Teixeira a marcat...512

Local
21 mai 00:00LocalRESTRICŢII DE TRAFIC şi PROGRAMUL evenimentelor de Ziua Constanţei

Orașul nostru este în sărbătoare. „Ziua Constanței” va fi marcată și prin o paradă cu caracter civil și...661

21 mai 02:40LocalȚigări de contrabandă descoperite la bordul unei nave din Portul Constanța

În Portul Constanța Sud Agigea, în data de 19.05.2019, o echipă comună de control, formată din poliţişti de...972

21 mai 02:40LocalBunuri contrafăcute și nedeclarate în valoare de peste 136.000 lei, confiscate în Portul Constanţa Sud Agigea

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii...307

21 mai 01:09LocalPieton accidentat în stațiunea Mamaia

Un accident rutier a avut loc în stațiunea Mamaia, luni, 20 mai. Potrivit primelor informații, un pieton a fost lovit...2251

20 mai 02:54LocalAccident rutier în Tuzla

Un accident rutier a avut loc în Tuzla, luni, 20 mai. Potrivit primelor informații, a fost implicată o motocicletă....1120

21 mai 02:36LocalPolițiștii din Eforie și Valu lui Traian, controale în trafic

Polițiștii din cadrul Postului de Poliție Valu lui Traian, la data de 20 mai a.c., în jurul orei 8.30, au depistat...761

21 mai 01:14LocalAmenzi de aproape 50.000 de lei, aplicate de Poliția Locală! Mașini pe iarbă, cerșetori și alcoolici, sancționați!

Polițiștii locali au acționat, în sfârșitul de săptămână, care a trecut, în scopul creşterii eficienței...410

21 mai 01:11LocalUn tânăr fără permis, PRINS MORT de BEAT la volan în Palazu!

Polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție, la data de 20 mai a.c., în jurul orei 00.10, au depistat un bărbat, în...1064

21 mai 01:13LocalSărbătoare la Școala nr. 8 Constanța, cu târg de prăjituri și concursuri sportive

Marți, 21 mai a.c., Şcoala Gimnazială Nr. 8 Constanţa sărbătoreşte cea de a 55-a aniversare ca instituţie de...243

21 mai 01:13LocalGAIȚELE vă așteaptă joi și vineri, la Teatrul de Stat Constanța

Cu prilejul Zilei Constanței, Teatrul de Stat a programat pentru această saptămână două reprezentații ale...260

Politică
21 mai 01:10PoliticăSURPRIZĂ! CÂND AFLĂM DECIZIA INSTANŢEI ÎN CAZUL LUI DRAGNEA

Completul de 5 judecători de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, care judecă apelul lui Liviu Dragnea în...524

21 mai 02:50PoliticăLia Olguța Vasilescu, mesaj ciudat înainte de aducerea lui Radu Mazăre: „Credeți că PSD îl aduce? Seamănă cu rețeta din 2016“

Radu Mazăre urmează să fie repatriat, luni seara, după ce a fost prins și arestat în Madagascar. Fostul primar PSD...1001

21 mai 02:41PoliticăMAE: Peste 4 milioane de buletine de vot, trimise în străinătate pentru cele două scrutine de duminică

Ministerul Afacerilor Externe anunţă că a finalizat luni expedierea materialelor necesare votării către misiunile...174

21 mai 02:41PoliticăMinisterul Justiţiei: Birchall a dispus la începutul mandatului formarea unei comisii de dialog în urma protestelor din penitenciare

Ministrul interimar al Justiţiei, Ana Birchall, a dispus, "încă din prima zi de mandat", formarea unei comisii de...264

21 mai 02:39PoliticăPrimăria Municipiului Constanța a început acțiunile de dezinsecție

Mai multe echipe specializate împrăștie în municipiul Constanţa substanțe care au rolul de a menține un nivel...268

21 mai 01:07PoliticăBOMBĂ în alegeri! Mesaj intern atribuit USR: 'Trebuie să creați un incident la vot până la ora 10.00'

Social-democrații au transmis, luni, că au făcut rost de un mesaj intern al USR în care membrii partidului sunt...2640

21 mai 02:38PoliticăConstanţa. Buletinele se pot elibera şi în duminica alegerilor!

Serviciul Evidența Persoanelor din cadrul Primăriei Municipiului Constanța va elibera acte de identitate inclusiv în...296

21 mai 01:07PoliticăAlexandru Mazăre: 'Să aibă și ei parte de dreptatea pe care a avut-o Radu'

Alexandru Mazăre, fratele fostului primar al Constanței, s-a aflat, în dimineața de luni, 20 mai, la Înalta Curte...3996

21 mai 02:52PoliticăLeancă, omul lui Ponta, laude incredibile pentru Băsescu: Ne-a ajutat foarte mult

Fostul Prim-ministru moldovean Iurie Leancă, locul patru pe lista Pro-România pentru alegerile europarlamentare, l-a...244

21 mai 02:43PoliticăTeodorovici arată spre contractele cu statul ale 'deontologilor ipocriţi': Lideri ai opoziţiei luaţi în vizor

Ministrul Finanţelor Publice, Eugen Teodorovici, lansează acuzaţii grele după ce a participat la sărbătoarea...726

Monden
21 mai 00:00MondenSmiley lansează piesa „Song about nothing“ cu un clip filmat în Los Angeles, alături de versiunea sa 2D

După o carieră de 12 ani plini de lansări de piese despre cele mai profunde teme cu putință, de la dragoste,...121

21 mai 00:00Monden9 ani fără Jean Constantin. Ne-a lăsat roluri memorabile Patraulea, Parpanghel și Ismail

Jean Constantin este considerat unul dintre cei mai mari actori de comedie din țara noastră. A jucat în peste 80 de...133

21 mai 00:00MondenElena Gheorghe își antrenează vocea la fel ca Elvis Presley pentru concertul de la Sala Palatului

Elena Gheorghe se pregătește de show-ul pe care l-a pregătit la Sala Palatului și ne-a dezvăluit care sunt...116

21 mai 00:00MondenMormântul lui Răzvan Ciobanu a devenit loc de pelerinaj

Locul de veci al creatorului de modă Răzvan Ciobanu, aflat în Cimitirul Progresul 1 din Capitală, a devenit loc de...145

21 mai 00:00MondenAlex Velea, schimbare completă de look. Artistul s-a vopsit blond. Iat-o blondă și pe Antonia

De-a lungul timpului, Alex Velea și-a creat câteva tușe personale atunci când vine vorba de aparițiile sale, fanii...169

21 mai 00:00MondenPrinţul William, preşedintele BAFTA, în centrul unor controverse legate de un interviu oferit de tatăl lui Meghan

Interviul pe care tatăl lui Meghan, Thomas Markle, l-a oferit ziaristului Piers Morgan - unul dintre cei mai critici la...130

21 mai 00:00MondenCannes 2019 - Tarantino solicită să nu fie dezvăluit conţinutul filmului său, inclus în competiţia oficială

Cineastul american Quentin Tarantino a adresat o scrisoare deschisă tuturor persoanelor care vor viziona ''Once upon a...114

21 mai 00:00MondenSerialul „Game of Thrones“ s-a încheiat. Ultimul episod, întâmpinat de fani cu bucurie, lacrimi, isterie şi aplauze

Fanii serialului "Game of Thrones" au trăit intens şi cu multă pasiune - strigăte de bucurie, lacrimi, scene de...130

21 mai 00:00Monden„John Wick: Chapter 3 - Parabellum“ înlocuieşte „Avengers“ pe prima poziţie a box-office-ului nord-american

După săptămâni de staţionare pe prima poziţie a box-office-ului nord-american, "Avengers: Endgame" a cedat primul...119

21 mai 00:00MondenAlain Delon, monstru sacru al cinematografiei, premiat şi omagiat la Festivalul de la Cannes

Actorul francez Alain Delon, un monstru sacru al cinematografiei, a fost deosebit de emoţionat duminică în momentul...126

Mapamond
21 mai 00:00MapamondIgor Dodon nu a fost invitat la ceremonia de învestire a lui Volodimir Zelenski

Preşedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, nu a fost invitat la ceremonia de învestire a noului preşedinte...115

21 mai 00:00MapamondSpania: Separatiştii catalani aleşi în legislativul de la Madrid au ieşit din detenţie pentru formalităţile de înregistrare ca parlamentari

Separatiştii catalani aleşi în parlamentul de la Madrid şi aflaţi în arest preventiv au ieşit luni din...107

21 mai 18:47MapamondSUA: Mii de manifestanţi în Alabama împotriva interzicerii avorturilor

Mii de persoane au manifestat duminică pe străzile mai multor oraşe din statul Alabama (sudul Statelor Unite)...105

21 mai 00:00MapamondRusia/Ucraina: Vladimir Putin nu intenţionează să-l felicite pe Volodimir Zelenski pentru învestirea în funcţie

Preşedintele rus Vladimir Putin nu intenţionează să-l felicite pentru învestirea în funcţie pe noul preşedinte...118

21 mai 00:00MapamondOSDO: Cel puţin 10 civili, inclusiv copii, au fost ucişi în lovituri aeriene ruseşti în provincia siriană Idlib

Cel puţin 10 civili, inclusiv cinci copii, au fost ucişi în raiduri aeriene ruseşti în provincia siriană Idlib...107

21 mai 00:00MapamondBrazilia: 11 persoane au fost ucise într-un masacru comis într-un bar

Unsprezece persoane au fost împuşcate mortal într-un bar din nordul Braziliei duminică după-amiază când mai...107

21 mai 00:00MapamondArmata rusă: Forţele siriene au încetat focul în provincia Idleb

Armata rusă a anunţat duminică că forţele siriene ale preşedintelui Bashar al-Assad au încetat focul ''într-o...110

21 mai 00:00MapamondMii de persoane au manifestat împotriva naţionalismului în mai multe oraşe germane

Mii de persoane au manifestat duminică în mai multe oraşe germane, între care Berlin şi Frankfurt, împotriva...105

21 mai 00:00MapamondEgipt: Cel puţin 17 răniţi, într-o explozie care a vizat turişti în apropierea piramidelor

Cel puţin 17 persoane, originare din Egipt şi Africa de Sud, au fost rănite duminică într-o explozie care a vizat...108

21 mai 18:34MapamondTurnul Eiffel, evacuat din cauza unei persoane care a încercat să escaladeze edificiul

Turnul Eiffel şi spaţiul din jurul său au fost evacuate luni după-amiază din cauza unei persoane care a escaladat...105

Sănătate
18 mai 01:39SănătateRujeola face ravagii în 13 județe din țară și în București

Alte 83 de cazuri nou-confirmate de rujeolă au fost raportate, în ultima săptămână, în 13 judeţe şi în...414

18 mai 00:10SănătateHoria Ţuţuianu despre Spitalul Regional: Singura cerinţă pe care am avut-o şi o am este ca acesta să fie în Constanţa

Preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Horia Marius Ţuţuianu a susţinut vineri, 17 mai a.c., o conferinţă...791

18 mai 00:10SănătateSpitalul Județean Constanța s-a alăturat campaniei „Salvează vieți: igiena mâinilor”

Micuții pacienți din secțiile Pediatrie și Chirurgie Pediatrică dar și însoțitorii lor au participat, vineri, 17...433

18 mai 00:11SănătateLecții despre infecția cu HIV/SIDA și stand-up comedy în școlile din Constanța

Aproximativ 1.500 de elevi din județul Constanța vor participa luna aceasta la sesiuni educative pentru prevenirea...428

17 mai 00:00SănătateCongresul Național de Anatomie aduce medici de renume la Constanța!

Constanța găzduiește, în perioada 16 – 18 mai a.c., a XX-a ediție a Congresului Național de Anatomie, eveniment...469

11 mai 17:50SănătateIntervenție chirurgicală dificilă, realizată la Spitalul Județean Constanța

Un bărbat de 30 de ani, adus în stare critică la UPU Constanța, în urma unui accident rutier petrecut în Tulcea, a...3720

10 mai 17:50SănătateCentrul medical Pozimed a fost preluat de Rețeaua Regina Maria

Reprezentanții Rețelei de sănătate Regina Maria au anunțat, joi, 9 mai a.c., preluarea Centrului medical Pozimed,...1810

8 mai 17:51SănătateLinie laparoscopică videoghidată, la Spitalul Medgidia

Spitalul Municipal Medgidia are o nouă linie laparoscopică videoghidată de ultimă generație, achiziționată cu...855

4 mai 18:05SănătateEchipamente moderne pentru Spitalul Medgidia

Spitalul Municipal Medgidia va beneficia de o nouă unitate de laparoscopie. Aceasta a fost achiziționată și donată...1030

3 mai 01:13SănătateMii de pacienţi, prezenţi la Spitalul Judeţean Constanţa în minivacanţă

Mii de pacienți, investigați și tratați la SCJU Constanța, în timpul minivacanței de Paște și 1 Mai. 868...927