REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.9° ConstanÈ›a Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
11.9° ConstanÈ›a Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Udrea: Nu există riscul scindării PDL. Este o competiţie care s-a înfierbântat

Udrea: Nu există riscul scindării PDL. Este o competiţie care s-a înfierbântat

Replica API 19 februarie 2013 | 00:00 176

Deputatul PDL Elena Udrea a declarat, luni, că nu există riscul scindării PDL, menţionând că "nu există oameni care să vrea să scindeze PDL şi care să vrea să facă rău PDL în acest moment în interiorul partidului", ci în PDL "este o competiţie care s-a înfierbântat pentru că sunt multe frustrări". "Cred, cu tot respectul pentru domnul Blaga că se uită prea mult la Antena 3 şi îl crede prea mult pe domnul Voiculescu. Dacă cumva am un discurs politic care seamănă cu cel al unora din generaţia celor de 40 de ani nu cred că este rău, altfel limbajul meu în ultimii opt ani nu seamană deloc cu cel al vreunui reprezentant al PSD", a spus Elena Udrea. Despre "susţinearea" pe care i-ar oferi-o Victor Ponta, Udrea a răspuns: "A fost o ironie a lui Victor Ponta. Cred că ultima persoană pe care şi-o doreşte la conducerea PDL sunt eu".

Întrebată despre acuzaţia lui Vasile Blaga potrivit căreia ar face presiuni asupra unor lideri de organizaţii, Udrea a răspuns: "Dacă există o singură persoană care poate să spună că cineva, eu sau cineva din partea mea a făcut presiune legat de alegerile din PDL să vină să spună sau domnul Blaga să vină să spună cu nume şi prenume, nu este modul meu de a face politică, nu est modul meu de a mă comporta. Astefel de acuzaţii mă fac să mă gândesc dacă aşa acţionează cei care le formulează. Această acuzaţie ca să aibă un minim de credibilitate, să nu pară o strategie de campanie, că se aruncă cu noroi". Referitor la sfatul preşedintelui Băsescu care i-a recomandat să se retragă din cursa pentru şefia PDL, dacă se dovedeşte că alegerile sunt aranjate, Udrea a spus că "nu an niciun gând în acest sens, pentru că nu este o miză personală". "Intrarea mea în competiţia pentru PDL s-a făcut pentru că partidul are nevoie de o schimbare. Nu consider că am motive să mă retrag atâta timp cât competiţia se duce corect", a mai spus Udrea. Despre posibilitatea scindării PDL, Udrea a spus că: nu cred că există acest risc. Sunt convinsă că nu există, nu sunt oameni care să vrea să scindeze PDL, nu există oameni care să vrea să facă rău PDL în acest moment în interiorul partidului. Este o competiţie care s-a înfierbântat, pentru că sunt multe frustrări adunate de-a lungul timpului. Eu cred că trebuie cu toţii să ne repliem şi să ducem dezbateri în folosul PDL şi nu împotriva partidului", a menţionat Elena Udrea.

Sursa:RTV.net

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218